HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ağrı'daki pazar yerinin çökme anı kamerada

Ağrı'da ağırlığa daha fazla dayanamayan pazar çatısı çökerken, orada bulunan vatandaşlar panikle kaçışmaya başladı. Çökme anı güvenlik kamerasına böyle yansıdı.

Sebze pazarı esnafıyla görüşen Ağrı Valisi Musa Işın, sabah saatlerinde semt pazarında incelemelerde bulunduktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Dün akşam 16.00 sıralarında çatının 6 bin metrekarelik alanının yarısının çöktüğünü, can kaybı ve yaralı olmadığını aktaran Vali Işın, "Enkaz çalışmaları kaldırılmaya devam ediliyor. Bizim en büyük kazancımız can kaybımızın olmamasıdır. İnşallah en kısa zamanda pazarın enkazı da kaldırılıp vatandaşlarımızın mağduriyeti de giderilmiş olur. Bu sene ilimizde yoğun bir kar yağışı oldu. Temizlenmesi gereken kar temizlenmediği için büyük bir baskı oluşturmuş, çökme meydana gelmiş. Hem vatandaş olarak, hemde kurumlar olarak buna karşı tedbirli ve dikkatli olmak gerekiyor. Bende belediyeye gerekli talimatı verdim. Çökmeyen kısmın bir an önce temizlenmesini söyledim. İnşallah kısa sürede hem güvenlik güçlerimiz, hemde AFAD buradaki çalışmasını giderecek, ve bu enkaz ortadan kaldırılacaktır" dedi.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler