HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ahmet Burak Erdoğan ortaya çıktı

Sümeyye Erdoğan - Selçuk Bayraktar'ın nikah töreninden önce gerçekleştirilen barkovizyon gösterisinde toplu aile fotoğrafı da yer aldı.

Ahmet Burak Erdoğan ortaya çıktı

Erdoğan ve Bayraktar ailelerinin üyeleri Sümeyye – Selçuk çiftinin nişan töreninde toplu fotoğraf çektirdiği ortaya çıktı. Nikah töreninde beyaz perdeye yansıtılan görüntüler arasında yer alan fotoğrafta bir detay dikkat çekti.

Son 14 yıldır aile üyeleriyle birlikte kamuoyuna hiçbir fotoğrafı yansımayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük oğlu Ahmet Burak Erdoğan’ın da aile fotoğrafında yer aldığı görüldü.

Kardeşi Sümeyye’nin nişan töreninde eşi Sema Ketenci ile birlikte yer alan Ahmet Burak Erdoğan fotoğrafta babasının solunda görülüyor.

Erdoğan, İzzetbegoviç ile oturdu şahitler Gül ve Davutoğlu oldu

Düğünde, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Bosna Hersek lideri Bekir İzzetbegoviç ve eşi ile yan yana oturdu. Nikah şahitleri ise Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül oldu.

GELİN VE DAMAT ERKENDEN GELDİ

Selçuk Bayraktar ve Sümeyye Erdoğan sabah erken saatlerde düğün konvoyu ile Tarabya'dan çıkarak nikahın yapılacağı Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'ne geldi.

ÇALIŞMALAR GÜNLER ÖNCEDEN BAŞLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar’ın nikah törenlerinin yapılacağı Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi çevresinde hareketlilik günler öncesinden başlamıştı. Nikah günü sabah erken saatlerde de önlemler artırıldı. Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’ne çıkan yollar sabah saatlerinde kapatıldı. Kültür merkezinin önündeki Fatih Caddesi’nin kaldırımına günler öncesinden yerleştirilen bariyerlere sabah saatlerinde brandalar da çekildi. Davetliler için de özel giriş çadırı kuruldu. 6 bin davetli için hazırlanan çadırdaki dizüstü bilgisayarların 'çokluğu' dikkat çekti.

(Sözcü)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler