HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ahmet Hakan saldırısında yeni gelişme

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan'a önceki gece evinin önünde saldırdığı için gözaltına alınan 4 zanlının sorgusu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde devam ediyor.

4 kişi için savcılıktan 1 gün daha ek gözaltı süresi alındı. Şüphelilerin öğleden sonra sağlık kontrolünden geçirildiği öğrenildi. Akşam saat 18.30 civarında ise 4 zanlıdan 2'sinin ifadelerinin tamamlandığı bilgisi geldi. Diğer 2 şüphelinin ifade alma işlemleri devam ediyor. (DHA)

3 SALDIRGANA AK PARTİ'DEN İHRAÇ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, gazeteci Ahmet Hakan’ın darp eden saldırganlardan 3’ünün AK Parti üyesi olduğunu doğruladı. Çelik, bu kişilerin partiden ihraç edildiğini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, gazeteci Ahmet Hakan’ın darp edilmesiyle ilgili sosyal paylaşım sitesinden açıklama yaptı.

Ömer Çelik, şu ifadeleri kullandı:

"Gazeteci Ahmet Hakan Coşkun'a yapılan saldırı sonrasında, saldırganlardan 3'ünün Partimizin üyesi olduğuna dair haberleri dikkatle inceledik.

Saldırganlardan 3'ünün partimize üyelik kaydının olduğu tesbit edildi. Ve bu 3 kişinin tedbirli olarak ihraç edilmesine karar verildi.

Bu zihniyetin partimizde yeri yoktur. Partimizin mahkum ettiği bir zihniyete sahip olanlar, bırakın üyeliği, Ak Parti'nin yakınından bile geçemezler. Şiddete başvuran bu şahısların ihracı hızla gerçekleşecektir. Bunların Ak Parti ile organik bağı olamaz. Gazetecilere dönük şiddeti bir kere daha lanetliyoruz."

SALDIRGANLAR AHMET HAKAN'I BÖYLE TAKİP ETMİŞLERDİ

KENAN İPEK: TİTİZLİKLE ARAŞTIRIYORUZ

Adalet Bakanı Kenan İpek, Ahmet Hakan’a saldırıya “Hiç kimsenin şiddet kullanarak, sadece elinde kalemi olan gazetecilerimize karşı eylem yapmasını asla hoş göremeyiz” diye tepki gösterdi. Kenan İpek, “Konu titizlikle araştırılıyor” dedi.

HAKAN AMELİYAT EDİLDİ

İstanbul'da Çarşamba gecesi televizyon programı çıkışında kendisini evine kadar takip eden dört kişinin saldırısına uğrayan Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, burnundaki kırık nedeniyle dün öğleden sonra Amerikan Hastanesi’nde ameliyat edildi. Genel anestezi altında yapılan ameliyat sonrası Ahmet Hakan geceyi hastanede geçirdi. Ahmet Hakan’ın kaburgasındaki kırıkların ise kendi kendine kaynamasının bekleneceği belirtildi.

Taburcu oldu

Yaklaşık 1,5 saat süren burun ameliyatı geçiren Ahmet Hakan, doktorların geceyi hastanede geçirmesi yönündeki tavsiyesine rağmen saat 21.00 sıralarında kendi isteğiyle taburcu oldu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler