HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ahmet Hakan ve Melih Gökçek birbirine girdi

Hacklenen DHA'nın resmi Twitter hesabından yayınlanan "Diktatörden hesap sorun, oyunuzu HDP'ye verin" tweeti ardından, Ahmet Hakan ve Melih Gökçek birbirine girdi.

Ahmet Hakan ve Melih Gökçek birbirine girdi

Doğan Haber Ajanası’nın resmi Twitter hesabından yayınlanan ve HDP’ye oy isteyen tweetle ilgili “DHA safını açıkça belli etmiş” şeklinde bir tweet paylaşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e gazeteci Ahmet Hakan’ın “yine atladın sazan gibi… hacklendi… ” şeklinde cevap vermesiyle Twitter’da Melih Gökçek-Ahmet Hakan tartışması yaşandı.

Gökçek, Twitter üzerinden Hürriyet yazarı gazeteci Ahmet Hakan Coşkun’a, HDP’yi desteklediği için eleştirilerde bulundu. Ahmet Hakan’ı etiketlediği mesajlarında; “PKK’nın desteklediği HDP’yi patlattın mı parlatmadın mı” diye soran Gökçek, son 1 ayda kendisini CNN Türk kanalında yayınlanan Tarafsız Bölge programına davet etmesini defalarca istediğini ancak Ahmet Hakan’ın buna yanaşmadığını ileri sürdü.

'AYKUT OLMAZ'

Ahmet Hakan ise Melih Gökçek’in tweetlerine “Ben sana 'Aykut Erdoğdu ile çıkarsan olur' dedim, sen de buna karşılık “Aykut olmaz” demedin mi?” diyerek Gökçek’in bu iddiasına cevap verdi.

Hakan, Gökçek'e; "Senin Saray'dan titrediğin kadar Allah'tan korkmadığına eminim" diye yazdı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler