HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ahmet Hakan'dan saldırı sonrası ilk mesajı: Yılmak yok, yola devam

Evinin önünde üç kişinin saldırısına uğrayan Ahmet Hakan Coşkun saldırıdan günler sonra yayınladığı ilk mesajında, "Yılmak yok, yola devam" dedi.

Ahmet Hakan'dan saldırı sonrası ilk mesajı: Yılmak yok, yola devam

Evine girişi sırasında üç kişinin saldırısına uğrayan Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan Coşkun, saldırıdan günler sonra ilk mesajını Twitter'dan paylaştı. Coşkun mesajında, "Kardeşler! Mesajlarınızın tümünü gördüm. Hepinize çok ama çok teşekkürler. Yılmak yok, yola devam" dedi. Bu arada savcı, şüphelilerin mahkeme tarafından serbest bırakılmasına itiraz etti.

Ahmet Hakan'ı böyle takip etmişler

**SAVCIDAN İTİRAZ**

Savcı, "Ahmet Hakan'a saldırı soruşturması" şüphelilerin mahkeme tarafından serbest bırakılmasına itiraz etti.

Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan'a saldırıyla ilgili olarak gözaltına alınan ve tutuklama istemiyle mahkemeye sevkedilen şüphelilerin serbest bırakılmasına savcıdan itiraz geldi.

Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Mehmet Şenay Baygın, Pazar günü tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk ettiği 6 şüphelinin serbest bırakılmasına itiraz etti. İtirazı, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği karara bağlayacak. Pazar günü İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilen 7 şüpheliden 6'sı serbest bırakılmış, şüpheli Ahmet Şengüler ise tutuklanmıştı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler