HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ahmet Yaşar son yolculuğuna uğurlandı

Trabzon'da, tedavi gördüğü hastanede dün vefat eden, kentin manevi önderlerinden Ahmet Yaşar, son yolculuğuna uğurlandı.

Ahmet Yaşar'ın (80) cenazesi, kent merkezindeki İskenderpaşa Camisi'nde öğle vakti kılının cenaze namazının ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesine ait cenaze nakil aracına konularak, toprağa verilmek üzere Of ilçesi Ballıca Mahallesi'ne getirildi.

Trabzon ve çevre illerden gelen bazı vatandaşların araçlarıyla eşlik ettiği konvoydaki naaş, nakil aracından alınıp vatandaşlarca bir süre omuzlarda taşındı. Ahmet Yaşar'ın cenazesi, daha sonra aynı mahalledeki aile mezarlığında toprağa verildi. Yaşar'ın cenazesi, önceki gün vefat edip dün toprağa verilen eşi Hatice Yaşar'ın yanına defnedildi.Defin işlemi sonrası Yaşar çifti için Kur'an-ı Kerim okunup dualar edildi. Törene, bir gün arayla vefat eden Hatice ve Ahmet Yaşar çiftinin ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.Öte yandan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile Trabzon Valisi Abdil Celil Öz de ilçeye gelerek, Yaşar'ın ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi.

AA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler