HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ailelerin Adli Tıp Kurumu'ndaki acı bekleyişi

Beşiktaş Ortaköy'de bir gece kulübünde yaşanan silahlı terör saldırısında hayatını kaybedenlerin yakınlarının Adli Tıp Kurumu önündeki bekleyişi sürüyor.

Ailelerin Adli Tıp Kurumu'ndaki acı bekleyişi

Beşiktaş Ortaköy'de bir gece kulübüne yapılan silahlı terör saldırısında hayatını kaybedenlerin yakınları cenazelerini almak için Yenibosna'daki Adalet Bakanlığı Adli Tıp Müdürlüğüne geldi. Acılı ailelerin işlemler için Adli Tıp Kurumu önünde bekleyişi sürüyor.

Ortaköy'deki bir gece kulübünde dün gece saat 01.00'de gerçekleşen saldırıda 39 kişinin hayatını kaybettiği açıklanmıştı.

YARALILARDAN 3'Ü TABURCU EDİLDİ

Ortaköy'deki terör saldırısının ardından kaldırıldıkları hastanede tedavileri tamamlanan 3 kişi taburcu edildi.

Alınan bilgiye göre, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan ikisi başka bir hastaneye sevk edildi, tedavileri biten 3 kişi ise evlerine gönderildi.

Hastane bahçesinde bekleyen bazı vatandaşlar da yakınlarının durumuna ilişkin görevlilerden bilgi aldı.

Bu arada Japonya'nın İstanbul Başkonsolosluğundan yetkililer de hastaneye gelerek yaralılar arasında vatandaşlarının bulunup bulunmadığını öğrenmeye çalıştı.

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yanı sıra bölgedeki bazı özel hastanelere kaldırılan yaralıların tedavisine de devam ediliyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler