HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AK Parti Kadın Kolları üyeleri Başkan Çelik’i ziyaret etti

AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanlığını üstlenen Emine Timoçin ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile bir süre görüştü.

AK Parti Kadın Kolları üyeleri Başkan Çelik’i ziyaret etti

AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanlığını üstlenen Emine Timoçin ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile bir süre görüştü. Yeni yönetime başarı dileyen Başkan Çelik, alınan bayrağı çok daha ileriye taşıyacaklarından emin olduğunu söyledi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Timoçin, Başkan Mustafa Çelik’i tavsiyelerini almak üzere ziyaret ettiklerini belirtti. Timoçin, bu tavsiyeler doğrultusunda aynı amaçla çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de kadınların siyasette etkin rol oynamasının önemine işaret etti. Hanımların siyasi partilerde çalışmasının topluma da yansıyacağını ifade eden Başkan Çelik, “Hanımlar partiyi evde sevdirirse, tüm Türkiye sever. Bizlerin ulaşamadığı evlere, sizler girebiliyorsunuz. Görev yapan arkadaşlarımızın gayretlerini biliyoruz. Aldığınız bayrağı daha ileriye taşıyacağınıza eminim. Bizler de zaten her zaman yanınızdayız. Gücümüzle, bilgimizle, kabiliyetlerimizle yanınızda olmaya gayret edeceğiz. Yeter ki Kayseri’deki uyum kültürü çerçevesinde uyum içinde çalışmaya devam edelim” dedi.

AK Parti Kadın Kolları üyeleri Başkan Çelik’i ziyaret etti

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler