HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AK Parti'den istifa eden 4 bin kişi CHP'ye geçti

Esenyurt AK Parti'den istifa eden yaklaşık 4 bin kişi CHP'ye katıldı. Katılanlar arasında meclis üyesi ve AK Parti aday adayının da bulunduğu öğrenildi.

AK Parti'den istifa eden 4 bin kişi CHP'ye geçti

Seçime saatler kala toplu istifalarda sürüyor. Ankara'da bin kişinin AKP'den istifa ederek MHP'ye katıldı. CHP'de adayların belli olmasının ardından Esenyurt'da yaklaşık 4 bin kişi AKP'den istifa ederek CHP'ye katıldı.

BAŞKAN ADAY ADAYI DA VAR

CHP'ye geçenler arasında AKP Esenyurt Aday Adayı Yunus Kalkan da var. Kalkan, 3 bin kişiyle birlikte bu ay içerisinde CHP'ye geçerek Çetin Çapan'la birlikte olacaklarını belirtti. Kalkan'la birlikte AKP Esenyurt eski Meclis Üyesi Telat Yusumut ve işadamı Raşit Atmaca'da 600 kişiyle CHP'ye katıldı. CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Çetin Çapan, "AK Parti'ye hizmet eden yaklaşık 4 bin kişi şu zamana kadar partimize katıldı ve bize destek olacaklarını söylediler. Biz Esenyurt'da belediyeyi aldığımızda öncelikle işsiz gençlerimize iş imkanı sağlayacağız. Bunu da tekstil kenti kurarak yapacağız. Burası için arazi belirledik. 130 bin gencimize iş istihdamı sağlayacağız. İstanbul Valiliği ve emniyetle koordineli olarak uyuşturucuyla mücadele edeceğiz. Aynı zamanda eğitim ve inanç konusunda da Esenyurt'lular için herşeyi yapacağız" diye konuştu. (milliyet)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler