HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AK Partililer Zaman Gazetesi'ne yürüyor

Son operasyonun arkasında cemaatin olduğunu iddia eden AK partililer bugün protestolarını sokağa taşıyor.

AK Partililer Zaman Gazetesi'ne yürüyor

AK Parti ile cemaat arasında bir süredir devam eden ve son operasyonla had safhaya ulaşan kavga sokağa taştı. AK partililer, bugün Zaman gazetesine yürüyerek, gazeteyi protesto edecek.

Son operasyonun arkasından AK Parti ile cemaat arasındaki ipler iyice koptu. Operasyonun arkasında cemaatin olduğunu iddia eden AK partililer bugün protestolarını sokağa taşıyor.

Rotahaber'in haberine göre; AK Partililer, bugün Zaman gazetesi önünde büyük bir protesto eylemi yapmaya hazırlanıyor.

Sosyal medyada yapılan çağrılarda Zaman gazetesinin manşetleri eleştirilerek, "Yarın (20 Aralık Cuma) İstanbul Yenibosna'daki Zaman Gazetesi genel merkezinin önünde toplanıyoruz. Kirli manşetleri ve kirli oyunu protesto ediyoruz. Saat 15:00'te" denildi.

Çağrının AK Parti Genel merkezine yakın kişilerin yönettiği iddia edilen bir hesaptan yapılması dikkat çekti.

HABER YALANLANDI

AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik partililerin yarın Zaman gazetesine yürüyeceği iddiasını yalanlarken vatandaşları AK Parti ile ilişkilendirilen sahte Twitter hesaplarına karşı uyardı.

AK Partili gençlerin rüşvet ve yolsuzluk iddiaları üzerine başlatılan son operasyonlar üzerine Cemaat'a duyulan tepki nedeniyle yarın İstanbul'da Zaman gazetesine yürüyüş düzenleyeceği iddiası tepkilere yorumlara neden oldu. AKKULİS Twitter hesabında Zaman gazetesi önünde toplanılacağı yönündeki çağrılar sosyal medya gündemine düştü.

AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik "Bugün Zaman Gazetesi'nin Merkezi önünde Ak Partili gençlerin protesto yapacağı şeklindeki, ne idüğü belirsiz duyurulara itibar etmeyelim. Ak Parti Kurumsal kimliği dışında sosyal medyada 'ak' kelimesi ile açılan hesapların yorum ve duyuruları bizim açımızdan yok hükmündedir" dedi.

Zaman Gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce "Bir dost, geçen hafta Çarşamba yazımdaki bir ifadeden dolayı haklı bir sitemde bulundu. Ben, "artık hiçbir şey eskisi olmayacak' dedim. "Eskisi gibi olmayacak' derken Cemaat- AK Parti münasebetini kastetmedim. Zira ifademin hemen arkasından şunu diyorum: "Bir tehdit olarak kimse algılamasın. Haftalardır, köprüleri tamir için çırpınan biri olarak söylüyorum...' Bunu diyen benim... Kastettiğim; gönüller çok yaralandı, tamiri giderek zorlaşıyor... Nitekim son birkaç gündür olan da budur... AK Parti'li gençler Zaman'a yürüyecek deniyor. Böyle yaparlarsa gönül bağları eskisi gibi olabilir mi Endişelerim doğrulanmaz mı? Yanlış kimden gelirse gelsin zararı, hepimize olacak. Dümdüz gidenler, sertlik yapanlar değil, teenni ve sağduyu ile konuşanlar dinlensin..." dedi.

Güncel haberler


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler