HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AK Partilileri kongreye taşıyan otobüs Polatlı'da kaza yaptı

AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi'ne partilileri taşıyan otobüsün Polatlı'da alt geçit aydınlatmasına çarpması sonucu 32 kişi yaralandı. İzmir'den AK Parti'nin 3. Olağanüstü Büyük Kongresi'ne katılacak partilileri taşıyan, sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen 35 ZJG 80 plakalı otobüs, Polatlı'da Gazitepe Alt Geçidi'nin aydınlatmasına çarptı. Kazada 32 kişi yaralanırken, içerisinde 39 kişinin bulunduğu otobüste hasar meydana geldi.

112 Acil Servis ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

"ARKADAŞLARIMIZIN DURUMLARI İYİ"

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, kazanın ardından Polatlı Devlet Hastanesine giderek yaralıları ziyaret etti. Delican, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazada yaralananların tedavilerinin sürdüğünü söyledi.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğunu ifade eden Delican, "Kongremize katılmak için Ankara'ya giden Beydağ ilçe teşkilatımızı taşıyan otobüsümüz kaza yaptı. 32 arkadaşımız çeşitli yerlerinden yaralandı. Çok şükür durumları iyi. Tedavileri Polatlı Devlet Hastanesinde yapılıyor. Ben de oradayım. Tedavilerinin tamamlanmasının ardından kongreye gideceğiz. Durumu tehlikeli olan yok. Teşkilatımız merak etmesin. Korkulacak bir şey yok." diye konuştu.


En Çok Aranan Haberler