HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AK Parti'ye geçince işinden oldu

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na benzerliği ile tanınan Gebzeli Nusret Gümüşel, AK Parti'ye geçtikten kısa bir süre sonra ailece işlerinden olduklarını söyledi.

AK Parti'ye geçince işinden oldu

Gebzeli Nusret Gümüşel, bir süre önce AK Parti'ye geçerek tüm dikkatleri üzerine çekmişti. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na benzerliği nedeniyle basının ve AK Partililerin büyük ilgisini çeken Nusret Gümüşel, AK Parti'ye üyeliğinin arkasından işten çıkartılınca büyük şok yaşadı. Kendisi gibi aynı fabrikada çalışan eşinin ve zihinsel engelli çocuğunun işine hiçbir sebep gösterilmeden son verildiğini ileri süren Gümüşel, çalıştığı şirketin yetkilileri ile görüştüğünde, kendisine önce iş yokluğu, daha sonra ise AK Parti'ye geçtiği ve basında geniş yer almasının sebep gösterildiğini iddia etti.

"AİLECE PERİŞAN DURUMDAYIZ"

AK Parti'ye geçtiği için pişman olmadığını dile getiren Nusret Gümüşel, "Çalıştığım firma bana geçerli bir sebep göstermeden eşim ve engelli çocuğum ile birlikte beni işten çıkardı. Koskoca fabrikada ben ve ailemden başka kimse işten çıkarılmadı. Böyle ekonomik sıkıntı mı olur? Daha sonra bana AK Parti'ye üye olmamdan ve basının bana gösterdiği ilgiden rahatsızlık duyulduğunu söylediler. Siyasi tercihimi kullandığım için ailece çok mağdur duruma düştüm. AK Parti Genel Merkez yetkililerinden, Başbakan'dan bu konuda destek istiyorum. Ailece perişan durumdayız." diye konuştu.

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı yetkililerinin kendisine iş bulma hususunda yardım sözü verdiğini hatırlatan Gümüşel, ancak geçen bunca süreye rağmen somut bir gelişme olmadığını sözlerine ekledi.

(CİHAN)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler