HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Akar: Son terörist kalana kadar mücadelemiz devam edecek

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar Kayseri'de yaralanan askerlere ziyaretinde, askerlerin ailelerine "Son terörist kalana kadar mücadelemiz devam edecek" mesajını verdi.

Akar: Son terörist kalana kadar mücadelemiz devam edecek

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, hastanede tedavi gören yaralıları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti

Kayseri 1. Komando Tugay Komutanlığındaki denetlemelerinin ardından Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine gelen Akar'ı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız ve ERÜ Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Kudret Doğru karşıladı.

Hastanede tedavi gören yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Akar, Yıldız ve Doğru'dan bu kişilerin durumları hakkında bilgi aldı.

Ziyaret, basına kapalı gerçekleşti.

"MORALİMİZ YÜKSEK"

Erciyes Üniversitesi TIP fakültesi Gevher Nesibe Hastenesi'ndeki tedavi gören askerleri ziyaret eden Akar'a Kara Kuvvetleri Komutanı Salih Zeki Çolak da eşlik etti. Yaralı askerler moral verip hatırlarını soran Akar yaralı askerlerin aileleri ile de görüştü

Akar yaralı askerlerin ailelerine şunları söyledi:

"Son terörist kalana kadar mücadelemiz devam edecek. Moralimiz yüksek hiç bir şekilde başarı şansları yok, arazide komandolarla baş edemeyen alçaklar bu saldırıyı gerçekleştirdi. Terörle mücadelede sivillere zarar vermeden hassasiyetle ilerliyoruz."

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler