HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Akın İpek canlı yayında konuştu

İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek, Bugün TV'de grubuna kayyum atanmasıyla ilgili telefonla canlı yayına bağlanarak açıklamalarda bulundu.

Akın İpek canlı yayında konuştu

İşte İpek'in açıklamalarından satır başları:

Tarıkçım, geçmiş olsun diliyorum. Tarihte zor görünecek bir gün yaşadınız. Ben o bulunmuş olduğunuz odaya bugüne kadar hiç girmedim. Maalesef bugün kim olduğu nereden geldiğini bilmediğin insanlar yayınlarınıza müdahale ediliyor. Bir defa böyle hakları yok.

Ben karışmamışım bugüne kadar onların karışmalarına kesinlikle hakkı yok. siz oranın en kıymetli varlığısınız. Hiç kimse müdahale edemez. Bunun ağır cezaları olur. Biz bir kere banka veya sigorta şirketi değiliz. Bize el konulamaz. Yasal olarak el koymanın imkanı yok.

Havuz medyasının bizimle alakalı karalamaya başlayacağını tahmin etmiştim. CEvap vermemizi engelleme

Bizim hesaplarımızda "himmet parası bulduk" diye manşet atmışlar ya. Benim grubum gerek kamu gerek bağımsız şirketler tarafından ta kuruluşundan beri denetleniyor. Milletin gözünün içine baka baka yalan söyleyerek size leke sürmeye çalışıyorlar. Bunun imkanı yok.

Biz de delillerimizi karşılarına koyacağız. Sizler görevinizin başındasınız. Sizi oradan, görevlerinden alma hakları yok.

Bize destek veren bütün insanlara teşekkür ediyorum. Benim medyamda görevini yapan oranın yürümesi için görevini yapan hiçbirisini işten alıp da hiçbir kayyumun hakkı yetkisi yok. Onlar orada emanetçiler. Girip incelesinler. Mali konuları incelesinler, şirketlerimin imajları ellerinde. Ortaya koyabilecekleri beş kuruşluk iddiaları yok.

Demiyorlar ki şu tarihteki şu paranın kaynağı belli değil diyemiyorlar. Çünkü yok. Bizim paralel muhasabelerimiz varmış. Bu da ney biliyor musunuz? bizim bilgisayar sistemlerimzin yedekleme sistemi vardır, kıymetli veriler kaybolmasın diye. Bunu paralel muhasebesi sanan bir kafa kayyum atamış.

Lütfen görevinizden ayrılmayın. Sizi görevden almaya kayyumun hakkı yok. Buradan da bize destek veren devlet büyüklerimizden, halkımızdan çok değerli mesajlar aldım. Benimle alakalı tereddütte mahal verecek iftiralar oluyor. Bunlara inanmasınlar. Bizim düşüncelerimize de açıklamalarımıza da yer versinler. Bundan sonraki çamur atma kampanyası devam edecektir. Söyledikleri her şey yalan. Bugün gazetelerinde yayınladıkları her şey iftira. Erzurum’dan hoca bulup rapor yazdırmışlar. Hepsi yalan ve iftiradır. Nereden geldiğini bilmediğim, son dakika karşıma çıkan rapor yalan ve iftiralarla dolu. Bu bir suç uydurmadır, bunun ağır cezaları var. Allah'a emanet olun.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler