HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Akın İpek'in Fethullah Gülen'le kasedi çıktı!

FETÖ’nün firari finansörü Akın İpek'in, ABD'de yanına gittiği teröristbaşı Fethullah Gülen’in dizinin dibindeki görüntüleri ortaya çıktı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün finansörü Akın İpek'in Fetullah Gülen'le görüntüleri ortaya çıktı.

Sürekli olarak FETÖ ile bağını inkar eden Akın İpek'in görüntülerini milli hacker grubu Ayyıldız Tim Twitter'da yayınladı.

Gülen'in Pensilvanya'daki malikanesine giden Akın İpek'in yaptıkları projeleri teröristbaşı Gülen'e göstererek talimatlar aldığı görülüyor.

_

AY YILDIZ TİM_

Ayyıldız Tim, 2002 yılında Yeni Zelanda'da kurulan ve Türkiye'de faaliyette olan, kendisini vatansever, milliyetçi ve Atatürkçü olarak tanımlayan Türk hacker grubudur. Bünyesinde birçok muhtelif grubu barındırır ve askerî rütbe sistemi vardır. Grup, isminiAmerika Birleşik Devletleri Savunma Bakanlığı'nın internet sitesini hackleyerek duyurmuştur.

Kendilerini Türkiye'yi gelecek sanal tehditlerden korumak ve cevap vermek için toplanmış sanal dünyanın askerleri diye tanıtmaktadırlar. Grup bu ifadelerini milliyetçilik fikri ile birleştirerek ve Soğuk Savaş'ın antikomünist psikolojik savaş tekniklerini kullanarak hack eylemlerini gerçekleştirmektedirler. Özellikle hack grupları olan RedHack ve Anonymous'e karşı verdikleri savaş ile bilinirler.

Grubun sloganı, aynı zamanda Mustafa Kemal Atatürk'ün de söylediği bir söz olan "Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır." sözüdür. Grup hakkında yazılmış "Kim bu Ayyıldız Tim?" isminde bir adet kitap mevcuttur.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler