HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Akit Tv sunucusu Ahmet Keser'in ifadesi ortaya çıktı

Akit Tv'deki "Sivil öldürecek olsak Cihangir, Nişantaşı, Etiler, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden başlarız" sözleriyle tepki çeken Ahmet Keser "Dikkat çekmek istedim" açıklamasıyla kendini savundu. Akit olayın sorumlusunun ise Oktar olduğunu öne sürdü

Akit Tv sunucusu Ahmet Keser'in ifadesi ortaya çıktı

Akit TV’de sabah yayınlanan “Gün Başlıyor” programında, programın sunucusu Ahmet Keser skandal ifadeler kullanmıştı.

Keser, canlı yayında "Sivil öldürecek olsak Cihangir, Nişantaşı, Etiler, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden başlarız" demişti.

Keser’in bu sözleri hakkında "Basın yoluyla halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçlamasıyla 4.5 yıla kadar hapis talebiyle dava açılmıştı.

İFADESİNDE NE DEDİ

Akit gazetesi, Keser’in savcılık ifadesini yayımladı. Akit’teki habere göre; Keser, ifadesinde "PKK yanlısı hesapların daha önce Sur ve Cizre'de olduğu gibi sivillerin öldürüldüğü şeklindeki algı operasyonlarını gördüm ve buna dikkat çekmek istedim. Programım bir bütün olarak ele alındığında maksadımın kesinlikle bu tür bir söylem olmadığı anlaşılacaktır" dedi.

Akit’in haberinde RTÜK’ün Akit TV'ye üç kez program durdurma ve para cezası verdiği de belirtildi.

Akit, insanların tepkilerini ise “linç girişimi” olarak niteledi. Akit olayın sorumlusunun ise “Adnan Hoca” olarak bilinen Adnan Oktar olduğunu iddia etti.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler