HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AKP’li başkan İzmir Marşı’nı duyunca...

Balıkesir’in AKP’li Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, belediye personeline konuşma yaptığı sırada İzmir Marşı çalan bir seçim araçı geçti. Konuşmasına tam da bir takım 'küçük beyinli insanlar' dediği sırada Uysal'ın sesinin duyulmamaya başlaması ve Uysal'ın tepkisi kameraya böyle yansıdı.

Balıkesir'in AKP'li Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, belediye personeline konuşma yaptığı sırada İzmir Marşı çalan bir aracın geçişine “İşte Burhaniye böyle bir yer Allah hepimize sabır versin” diyerek tepki gösterdi.

AKP’li Başkan Uysal konuşmasına tam da “Maalesef Balıkesirimiz’de olduğu gibi Burhaniyemiz’de de küçük beyinli insanların küçük atraksiyonları olabiliyor. Ama biz bu olumlu enerjimizle pozitif enerjimizle dayandığımız güç aldığımız bizi destekleyen insanlarımızla …’ diye devam ederken sokaktan İzmir Marşı çalan seçim aracı geçiyor. Marşa tahammül edemeyen Başkan Uysal, ‘ İşte Burhaniye böyle bir yer görüyor musunuz? Böyle bir yer. Onun için Allah hepinize sabır versin” diye konuşmasına devam ediyor.

'PROVOKASYON'

Uysal daha sonra hırsını alamayarak ‘provokasyon' diyerek sözlerini sürdürüyor. Görüntüler tepkilere yol açtı.

İşte İzmir Marşı'nın tamamı;


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler