HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AKP'li Düzce Belediye Başkan Mehmet Keleş muradına erdi

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 650 bin TL'lik makam aracının içinde selfie çekti.

AKP'li Düzce Belediye Başkan Mehmet Keleş muradına erdi

Tüm belediye başkanlarının Mercedes’le, Audi ile toplantılara geldiğini, kendisinin ise Passat'a bindiğini söyleyerek isyan eden Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş muradına erdi. 650 bin TL'lik makam aracının içinde selfie çekti.

"Hepsi Audi ile gelsinler çeksinler, ben Passat mı çekeyim yanlarına" sözleriyle isyaneden Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş muradına erdi. Odatv'nin haberine göre; 650 bin TL'lik Audi makam aracı alan Keleş, yeni makam aracında selfie çekerekInstagram hesabından paylaştı. Paylaşıma yorum da yapan Keleş, “Pek hoşlanmayacaksınız ama ne çare…” diye yazdı.

Mehmet Keleş, yerel televizyonda makam aracı ile ilgili eleştirilere yanıt vermiş ve "Türkiye’deki belediye başkanlarının yarısından fazlası bu arabaya biniyor. Hatta ilçe belediye başkanları buna biniyor. Hepsi Audi ile gelsinler çeksinler, ben Passat mı çekeyim yanlarına" demişti.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş pahalı ve lüks bulunan makam aracıyla ilgili eleştirilere "Kastamonu, Ankara, İzmir, Pendik, Üsküdar belediye başkanları Audi'ye biniyorsa, Düzce Belediye Başkanı'nın da en doğal hakkı" diye yanıt vermiş, Başkanın konuşması sosyal medyada çok konuşuldu. Keleş, “Tüm belediye başkanlarıMercedes’le Audi ile gelsin Düzce Belediye Başkanı Passat’ta gelsin. Bunu istiyorsanız Passat’da bineriz. Benim için çok önemli değil. Ama temsil makamındaki insanlar, sizleri temsil edenler, gerekli olanları yapmalı" demişti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler