HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AKP’li gençten Kılıçdaroğlu’na olay klip

Daha önce AK Parti için hazırladığı kliplerle dikkat çeken Osman Doğan Artvin'de saldırıya uğrayan Kemal Kılıçdaroğlu'na için destek amacıyla klip hazırladı. Klip sosyal medyada rekor kırıyor.

Artvin’e giderken teröristler tarafından saldırıya uğrayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na Türkiye'nin her yerinden destek mesajları geliyor. Kılıçdaroğlu'na hazırladığı kliple destek verenlerden biri de Osman Doğan oldu.

ŞİİR GÖRÜNTÜLERİ DE YER ALIYOR

Daha önce Ak Parti için hazırladığı kliplerle bilinen Osman Doğan'a sosyal medyadan da destek geldi. Klipte Kılıçdaroğlu'nun Yenikapı mitinginde okuduğu şiirin görüntüleri, CHP konvoyuna düzenlenen saldırıdan görüntüler, 15 Temmuz darbe girişiminde halkın direnişinden görüntüler de bulunuyor.

KURTLAR VADİSİ DETAYI

Klip kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medyada yayınlanan klibin bu denli etki yaratması, izleyenler tarafından Kurtlar Vadisi'nin jenerik müziklerinden birinin klipte kullanılmasına bağlanıyor.

Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan saldırıda çatışma yaşanmış, 1 asker şehit olmuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu olay sonrası, "Terör kimden, nereden, nasıl gelirse gelsin, hep birlikte mücadele edeceğiz. Yarın şehidimizin cenazesine katılacağız. Son derece üzgünüm. Keşke böyle bir olay olmasaydı. Bir canımız var, o canımızı vatana vermeye hazırız. Mehmetçiğimiz verdi, şehit oldu, keşke o şehit olmasaydı da aynı acıyı ben, benim ailem yaşasaydı." demişti.


En Çok Aranan Haberler