HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AKP'li yönetici: "Örtüsüz kadın satılıktır"

Süleyman Demirci: "Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralıktır"

AKP'li yönetici: "Örtüsüz kadın satılıktır"

AKP Ünye Tanıtım ve Medya Başkanı Facebook'taki sayfasına, başı açık kadınlar için "Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralıktır" yazdı.

BÜYÜK TEPKİ TOPLADI

Cumhuriyet'te yer alan haberde, Ordu'nun Ünye ilçesinde, AKP Ünye İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Süleyman Demirci sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasına, başı açık kadınlar için "Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer.

Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralıktır" yazdı. İlçede yayımlanan "Ünye Güncel" gazetesinde de yer alan habere yurttaşlar büyük tepki gösterdi.

VATANDAŞLARDAN AKP'Lİ VEKİLE TEPKİ

AKP Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat'ın da bulunduğu bir toplantıya katılan yurttaşlar toplantı sırasında tepkilerini dile getirdi. Yurttaşlar, Demirci'nin yazdıklarını "ahlaksızlık" olarak niteledi. Hamarat'ın yaşananlar karşısında sessiz kalması karşısında ise yurttaşlar, Hamarat'a "Gerekeni yapmalısınız, aksi takdirde sizin de bu düşünceye sahip çıktığınızı düşüneceğiz" dedi.

CEZA ALMADI

Ayrıca AKP Ünye İlçe Başkanı Ahmet Çamyar ve Başkan Yardımcısı Adem Çalık'ın yaşanan olayla ilgili bilgisi olduğu fakat buna rağmen Demirci'yi sadece sözlü olarak uyarmakla yetindikleri öğrenildi.

Demirci'nin de yapılan uyarı üzerine Facebook'a yazdığı yazıyı sildiği fakat olayla ilgili hiçbir disiplin cezası almadığı belirtildi.

[

](http://cevaplar.mynet.com/soru-cevap/suleyman-demircinin-bu-sozleri-ne-kadar-dogru-kadinlari-kucuk-dusuren-bir-soz-degil-mi/105190)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler