HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AKP'yi korkutan fotoğraf

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç'a türbanlı bir kadının ayakkabı kutusu göstermesi partide endişe yarattı.

AKP'yi korkutan fotoğraf

Gazeteport'un haberine göre, Sinop’ta aday tanıtım toplantısına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a türbanlı bir kadının ayakkabı kutusu göstermesi, partide endişe yarattı. Partiye yakın olduğu düşünülen başörtülü kesimin de, ayakkabı kutularıyla özdeşleşen yolsuzluk iddialarından etkilediği görüşü gündeme geldi.

AK Partide, 17 Aralık operasyonu sonrası ortaya çıkan ve içinde milyonlarca dövizin olduğu ayakkabı kutulu görüntülerin, oy oranını etkileyecek bir unsur olabileceği değerlendiriliyor. Halkbankası eski Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın evindeki ayakkabı kutularının içinde, 4,5 milyon avro bulunmuştu.

Bakan Kılıç önceki gün Sinop'a gitmiş ve parti otobüsünden inerek Sakarya Caddesi’nde yürümeye başlamıştı. Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Belediye Başkan adayı Hamza İnce ve partililerle birlikte yürüyen Bakan Kılıç’a, evinin balkonuna çıkan türbanlı bir kadın ayakkabı kutusu gösterdi. Aynı balkonda yer alan bir başka kadın da, ''Çaldınız mı ?'' diye yazdığı ayakkabı kutusunun kapağını havaya kaldırdı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler