HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aksaray'da otobüste can pazarı

İstanbul'da etkili olan sağanak nedeniyle Aksaray Meydanı'nda halk otobüsü, taksi dolmuş ve otomobilde mahsur kalan vatandaşlar, araçların üzerine çıkarak kurtarılmayı bekledi. Vatandaşlar, çevredekiler ve itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı. İstanbul'da akşam saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle Aksaray Meydanı'nda yoğun su birikintisi oluştu.

Aksaray'da köprü altında bir otobüs suya gömüldü, yolcular tahliye edildi.

Bölgeden geçen bir halk otobüsü, bir taksi dolmuş ve bir otomobil, suyun içinde mahsur kaldı.

Vatandaşlar, sular içindeki araçların üzerine çıkarak kurtarılmayı bekledi. Otobüsün üstüne çıkan vatandaşlar, çevredekilerin getirdiği merdivenle diğerler vatandaşlar da olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Aksaray'da bazı vatandaşlar, adeta göl haline gelen meydanda yürüyemeyince yüzmeyi tercih etti. Bölgede tramvay seferleri de durdu. Meydandaki alt geçit de sular altında kaldı. Aksaray'da yağışın etkisiyle trafikte de yoğunluk yaşandı. Bazı noktalarda trafik durma noktasına geldi.

Yağış nedeniyle iş yerlerini su basan esnaf, kendi çabalarıyla suları boşaltmaya çalıştı. Bazı iş yeri sahipleri de su baskınlarını önlemek için önlem aldı.


En Çok Aranan Haberler