HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aleyna Tilki rekora koşuyor. Sen Olsan Bari dinle! Sen Olsan Bari klibi ile milyonlarca tık aldı.

Aleyna Tilki rekora koşuyor. Sen Olsan Bari dinle araması birkaç gündür Google'ı bile şaşırtmış olabilir. Aleyna Tilki'yi zirveye yerleştiren Sen Olsan Bari klibi de en çok izlenenler arasına yerleşti. Cevapsız Çınlama'nın bir yıl sonrasında yeni şarkı yapan Aleyna Tilki yine zirvede. Sen Olsan Bari 5 günde 23 milyon kez izlenerek rekor kırdı. Sen Olsan Bari dinlemek için detaylar haberimizde.

Aleyna Tilki rekora koşuyor. Sen Olsan Bari dinle! Sen Olsan Bari klibi ile milyonlarca tık aldı.

Aleyna Tilki rekora koşuyor, Sen Olsan Bari dinle araması yine ilgi görüyor. 5 günde 23 milyon tıklanma alarak bir rekora koşan Sen Olsan Bari, Aleyna Tilki'yi zirveye yerleştirdi. Sen Olsan Bari ile liste başı olan Aleyna Tilki'nin yeni şarkısının söz ve müziği Ersay Üner’e, düzenlemesi Ozan Çolakoğlu’na ait. Klibi ise Serdar Börcan imzasını taşıyor. Aleyna Tilki'nin yeni şarkısı için çektiği klipte kullandığı oyuncak ayı ise oldukça ilgi görüyor.

Hikayesi Aleyna Tilki’ye ait olan klip için boyu yaklaşık iki metre olan bu dev oyuncak ayı sosyal medyada çokça paylaşıldı. Pembe ayı ile kamera karşısına geçen şarkıcının, havuzda boğulan ayıyı kurtardığı sahneler ise aksiyon filmlerini aratmıyor..

‘SEN OLSAN BARİ’

Çaldığın o kalbi yerine koy lütfen
Eğer hislerinden pek emin değilsen
Aradığın aşksa en güzelinden
O zaman başka açarım kapıları hazırım dünden

O sen olsan bari sen olsan bari
O sen olsan bari sen olsan bari
Hazırım diyorum dünden düşmüyorsun dilimden
Olan olmuş zaten o sen olsan bari

Bendeki bu sihri keşke görebilsen
İnan oynatırdın aklını yerinden
Aradığın aşksa en özelinden
O zaman başka açılır kapılar buyurun önden

ALEYNA TİLKİ KİMDİR?

aleyna Tilki, 28 Mart 2000'de Of, Trabzonlu bir anne ve Konyalı bir babanın çocuğu olarak Konya'da dünyaya geldi. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılmasıyla ilk kez televizyonlarda görüldü. Ağustos 2016'da Türk besteci ve aranjör Emrah Karaduman'ın "Cevapsız Çınlama" adlı single'ında vokal olarak yer aldı. Single'ın YouTube'da yayınlanan klibi 2016'da Türkiye'de en çok izlenen video klip oldu ve bir yıl içinde 300 milyondan fazla izlendi. Böylece en çok izlenen Türkçe şarkı klibi unvanını yakaladı. Şarkı ise MusicTopTR Resmî Listesi'nda 2 numaraya kadar yükseldi. Tilki, Temmuz 2017'de ilk solo single'ı "Sen Olsan Bari"yi yayımladı.

Çıkışının ilk aylarında içkili mekânlarda sahne alması, reşit olmadığı gerekçesiyle 65. Türkiye Hükûmetinin tepkisini çekti. Kasım 2016'daki bir konseri sırasında mekâna iki el yapımı ses bombası atıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler