HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Alişan Eda Erol çifti ayrıldı mı? Eda Erol kimdir?

29 Haziran'da Eda Erol'la evlilik yolunda ilk adımı atan şarkıcı Alişan'ın ilişkisi hakkındaki açıklamaları gündem olmuştu. Esra Erol'un kardeşi olarak bilinen Eda Erol'un sosyal medya hesabından paylaştığı bir yazı ise ünlü çiftin ayrıldığına mı işaret ediyordu. Pek Eda Erol Alişan çifti ayrıldı mı? Eda Erol kimdir?

Alişan Eda Erol çifti ayrıldı mı? Eda Erol kimdir?

Yaptığı evlilik ve kadın-erkek ilişkisine dair açıklamalarla gündem olan Alişan'ın uzun süredir Esra Erol'un kardeşi Eda Erol ile bir birlikteliği var. Eda Erol ile oldukça mutlu bir beraberlik sürdüren Alişan'ın kısa bir süre sonra Eda Erol il evleneceği biliniyor. Fakat geçtiğimiz gün Eda Erol sosyal medya hesabından, 'çok değerli nişanlımla yollarımızı iki medeni insan gibi ayırdık. Her şey için teşekkür ederim' mesajı yayınlayınca ünlü çift acaba ayrılıyor mu soruları sorulmaya başlandı. Gerçek ise kısa sürede ortaya çıktı. Eda Erol'un sosyal medya paylaşımı hacklendiği için atılmıştı.

EDA EROL KİMDİR?

1986 doğumlu olan Eda Erol, İzdivaç programı sunucusu Esra Erol’un kız kardeşi olarak tanınıyor. İlk olarak 'Stajyer Mafya' filminde, sonrasında ise '46 Yok Olan' dizisinde rol aldı. Sinoplu anne ve göçmen babanın son kızı Eda Erol, Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bölümünden mezun. Emekli polis memuru olan babası, İstanbul'a geldikten sonra Eda Erol'u Neşe Erberk Ajansı'na kaydettirince Eda Erol'ün kamera önü deneyimi de başlamış oldu.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler