HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Almanya Avustralya maçı canlı izle: Dünya Kupası'na adım adım!

Almanya Avustralya maçı, bu akşam Konfederasyon Kupası'nın en merakla beklenen maçlarından bir tanesi. Konfederasyon Kupası, Rusya'da gerçekleştirilecek Dünya Kupası öncesinde son prova niteliğini taşıyor. Bu akşam oynanacak olan Almanya Avustralya maçı canlı izleme linkini, maçla ilgili son gelişmeleri ve diğer detaylara buradan göz atabilirsiniz.

Almanya Avustralya maçı canlı izle: Dünya Kupası'na adım adım!

Konfederasyon Kupası B Grubu karşılaşmasında bu akşam Almanya ile Avustralya karşı karşıya geliyor. Avustralya Almanya maçı bu akşam Türkiye'den de canlı izlenebilecek. Almanya, turnuvanın Portekizle birlikte favorileri olarak gösteriliyor. Keza Portekiz'in dünki performansı, takımın kamuoyundaki "favori" algısını kısmen bastırmaya yetti. Almanya Avustralya maçı ile birlikte, zaten Dünya Kupası'nda oynayacak olan iki takımın mücadelesini izleyeceğiz. Bu önemli karşılaşmayı haberimizden takip edebilir, maçı da canlı izleyebilirsiniz.

ALMANYA AVUSTRALYA MAÇI CANLI İZLE

Yukarıdaki bağlantımızdan maçı canlı izleyebilirsiniz.
Bahis şirketleri Almanya'yı bu turnuvanın bir numaralı favorisi olarak gösteriyorlar fakat genç bir kadroyla Konfederasyon Kupası'na katılıyorlar. Portekiz ve Şili, Konfederasyon Kupası'nın 'favori' ünvanı ile Panzerler'i takip ediyorlarAyrıca, Rusya, Meksika, Kamerun ve Avustralya'nın da maçları ilgiyle takip edilecek. Yeni Zelanda'nın şampiyonluk şansına ise 1'e 500 veriliyor.

,
Almanya ile Avustralya'nın karşılaşacağı Konfederasyon Kupası, FIFA'nın en renkli turnuvalarından bir tanesi olarak kabul görüyor. Konfederasyon Kupası'na geleneksel hale gelmiş bir şekilde; Afrika takımları damgasını vuruyorlar.

HANGİ STADYUM DİKKAT ÇEKİYOR?

Rusya'nın stadyum yelpazesi hemen hemen Dünya Kupası'na hazır. Bu stadyum yelpazesinden en göze çarpan stadyum ise; Saint Petersburg Stadı. 68 bin kişilik kapasiteye sahip stadyum, Zenit'e ev sahipliği yapıyor. Turnuvada final maçı ve üç grup maçı bu statta.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler