HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Alperen kızlardan Mehmetçik’e destek

Almanya’nın Ludwigshafen şehrinde faaliyet gösteren Alperen Ocakları’nda genç kızlar, Mehmetçikle anlamlı hediyeler gönderdiler.Avrupa Türk Birliği (ATB) Kadın Kolları Başkanı olan Şükran Küçük önderliğinde, genç Alperen kızlarımız "Vatan ve Gurbet" adı altında işlediği ders programında genç kızlarımıza asker ağabeylerine bir mektup yazarak, çikolata kolileri eşliğinde sınırda nöbet tutan Mehmetçiklere gönderildi.Avrupa Türk Birliği (ATB) Kadın Kolları Başkanı olan Şükran Küçük, hedeflerinin Avrupa ülkelerinde yaşayan Türk gençlerinin vatanları, gelecek nesiller için, bu değerleri canlarından aziz bilen asker ağabeylerini bir nebze anlamaları, hissetmeleri ve genç kızlarımızın bu kutsal görev karşısındaki hislerini kağıda aktarmalarını sağlamak için başlattıklarını söyledi.Genç Alperen kızlarımız yazdıkları mektuplar ve beraberinde koydukları çikolatalar Bugün Şırnak Silopi’deki 172.

Alperen kızlardan Mehmetçik’e destek

Almanya’nın Ludwigshafen şehrinde faaliyet gösteren Alperen Ocakları’nda genç kızlar, Mehmetçikle anlamlı hediyeler gönderdiler.
Avrupa Türk Birliği (ATB) Kadın Kolları Başkanı olan Şükran Küçük önderliğinde, genç Alperen kızlarımız "Vatan ve Gurbet" adı altında işlediği ders programında genç kızlarımıza asker ağabeylerine bir mektup yazarak, çikolata kolileri eşliğinde sınırda nöbet tutan Mehmetçiklere gönderildi.
Avrupa Türk Birliği (ATB) Kadın Kolları Başkanı olan Şükran Küçük, hedeflerinin Avrupa ülkelerinde yaşayan Türk gençlerinin vatanları, gelecek nesiller için, bu değerleri canlarından aziz bilen asker ağabeylerini bir nebze anlamaları, hissetmeleri ve genç kızlarımızın bu kutsal görev karşısındaki hislerini kağıda aktarmalarını sağlamak için başlattıklarını söyledi.
Genç Alperen kızlarımız yazdıkları mektuplar ve beraberinde koydukları çikolatalar Bugün Şırnak Silopi’deki 172. Zırhlı Tugay Komutanlığı’na gönderildi. Ludwigshafen Alperen Kızlar ve Rehberlik Öğretmeni eşliğinde başlatılan bu projenin bütün Avrupa’daki Alperen Ocaklarında da faaliyete geçeceği de belirtildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler