HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altınok: Hırsızın, katilin kaçması pahasına kaza yapmamak için dikkat edelim

Trafik kazasında şehit olan polis memuru Murat Boyraz için Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde cenaze töreni düzenlendi.

Altınok: Hırsızın, katilin kaçması pahasına kaza yapmamak için dikkat edelim

Esenler'de, gece yarısı kaza yapan bir meslektaşını ekip aracıyla hastaneye götürmek isterken Vatan Caddesi'nde geçirdiği trafik kazasında şehit olan polis memuru Murat Boyraz için Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde cenaze töreni düzenlendi. Emniyet Müdürü Selami Altınok "Hırsızın, katilin peşinden koşarken bile, gerekirse trafik kazası yapmamak için, kaçmaları pahasına dikkatli olmamız lazım. Hırsızı, katili sonradan yakalarız ama, hayatımızı geri getirebilme şansımız yok" dedi.

Öğleden sonra Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morgundan alınan 25 yaşındaki şehit polis Murat Boyraz'ın cenazesi, görev yaptığı Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Emniyet Müdürlüğü bahçesinde yapılan cenaze törenine, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ve çok sayıda Emniyet mensubu katıldı.

ALTINOK, TRAFİK KAZALARI KONUSUNDA UYARDI

Törende konuşan İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, trafik kazaları konusunda meslektaşlarını uyararak, "Tüm meslektaşlarıma hem ricam hem talimatımdır. Trafik kurallarını uygularken, trafik noktasında biz herkesten daha fazla dikkat edeceğiz. Hiçkimsenin trafikte canı yansın istemiyoruz. Kimsenin ocağına ateş düşsün istemiyoruz. Herkes daha dikkatli olmalı. Hırsızın, katilin peşinden koşarken bile, gerekirse trafik kazası yapmamak için, kaçmaları pahasına dikkatli olmamız lazım. Hırsızı, katili sonradan yakalarız ama, hayatımızı geri getirebilme şansımız yok. Şehit olan arkadaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum" diye konuştu.

Polis aracı kaza yaptı: 1 şehit, 2 yaralı

Yapılan duaların ardından, Murat Boyraz'ın Türk Bayrağı'na sarılı tabutu bir süre meslektaşlarının omuzlarında taşındı. Şehit polisin cenazesi, daha sonra toprağa verilmek üzere memleketi Kayseri'ye götürüldü.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler