HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Amedspor 3-3 Fenerbahçe maç özeti ve maçtan kritik pozisyonlar

Amedspor - Fenerbahçe maç özeti ve golleri hakkkında detayları haberimizde bulabilirsiniz. Amedspor - Fenerbahçe maçında 6 gol olurken, maç 3-3 berabere sona erdi.

Amedspor 3-3 Fenerbahçe maç özeti ve maçtan kritik pozisyonlar

Kupada oynanan Amedspor - Fenerbahçe maç özetini ve maçtan kritik dakikaları haberimizde bulabilirsiniz. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Amedspor Fenerbahçe'yi sahasında konuk etti. Ev sahibi ekibin cezası nedeniyle karşılaşma seyircisiz oynanandı. Seyrantepe DİSKİ Spor Tesisleri'nde oynanan karşılaşmayı hakem İlker Meral yönetti. Diyarbakır'da oynanan maça ev sahibi ekip, "Çocuklar ölmesin maça gelsin" yazılı pankartla çıktı. Ayrıca seyircisiz oynama cezası veren TFF'yi protesto etmek adına maç başında 20 saniye hareket etmeyen Amedspor'un bu eylemi sırasında Fenerbahçeli futbolcular top çevirdi ve sonrasında oyun normale döndü. Tam 6 golün atıldığı karşılaşma, 3-3 beraberlikle tamamlandı.

Karşılaşmada ilk gol Amedspor'dan geldi. 10. dakikada Şehmus Özer'in golü ev sahibi ekibi 1-0 öne geçirdi. Fenerbahçe 14. dakikada genç futbolcusu Ramazan Civelek'le golü buldu ve maçın skoru 1-1 oldu. İlk yarının sonralarına doğru, 44. dakikada Fernandao, Şener Özbayraklı'nın pasında topu ağlara gönderdi ve Sarı-Lacivertliler 2-1 öne geçti. Bu aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirledi.

İkinci yarıda Volkan Şen'le Fenerbahçe tehlikeli geldi ancak zeminden dolayı seken topa Volkan istediği gibi vuramadı ve net bir pozisyon kaçmış oldu. 68. dakikada Amedspor skora denge getirdi. Yusuf Yağmur'un pasında topla buluşan Ferdi Coşkun, yerden bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Golden sadece 2 dakika sonra 70. dakikada Amedspor yine hızlı geldi. Takımın ikinci golünde asisti yapan Yusuf, bu kez kendi aldı ve çok sert ve düzgün bir vuruşla Amedspor'u 3-2 öne geçiren golü atan isim oldu. Karşılaşmanın ikinci yarısında Fenerbahçe çokça pas hatası yapmaya başladı. 76. dakikada Fenerbahçe skora bir kez daha denge getirdi, skor 3-3 oldu. Şener'in pasında topla buluşan Volkan Şen, iki oyuncunun baskısına rağmen rakiplerinden sıyrıldı ve pozisyonu golle sonuçlandırdı.

Karşılaşmada başka gol olmayınca maç bu skorla tamamlandı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler