HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Amedspor - Fenerbahçe canlı yayınla A Haber'de

Amedspor - Fenerbahçe maçı canlı yayınla A Haber'de ekrana gelecek. Fenerbahçe'nin Amedspor kafilesinde Robin van Persie, Luis Nani, Caner Erkin, Gökhan Gönül gibi yıldızlar yer almıyor.

Amedspor - Fenerbahçe canlı yayınla A Haber'de

Türkiye Kupası'nda Çeyrek Final heyecanı başlıyor. Amedspor - Fenerbahçe maçı canlı yayınla A Haber'den izlenebilecek. Diyarbakır'da Seyrantepe DİSKİ Spor Tesisleri'nde oynanacak Amedspor - Fenerbahçe maçını hakem İlker Meral yönetecek. Meral'in yardımcılıklarını ise Hakan Yemişken ve Ahmet Ayaz yapacak. Her iki takımda rövanş maçı öncesinde avantaj yakalamayı istiyor. Amedspor kupadaki yükselişini evinde sürdürmek isterken, Fenerbahçe ise ilk maçtan turu garantilemeyi hedefliyor. Bugün saat 13.00'da oynanacak Amedspor - Fenerbahçe maçı canlı yayınla A Haber'de ekrana gelecek ve futbolseverleri ekran başına kitleyecek.

[

****](https://www.mynet.com/spor/canli-mac-anlatimi-ve-sonuclari)

Sarı-Lacivertliler yıldızlarını evde bırakıyor

Ligde Beşiktaş'la birlikte şampiyonluğun en büyük favorilerinden biri olan Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda da yoluna emin adımlarla devam ediyor. Grup etabını lider tamamlamasının ardından son 16 turunda Antalyaspor'u kupanın dışına iten Sarı-Lacivertliler, çeyrek finalde Amedspor'la karşılaşacak. Hafta sonunda Antalyaspor deplasmanında 4-2'lik şok bir mağlubiyetle lig yarışında yara alan Sarı Kanaryalar, kupada Amedspor maçını kazanarak yoluna devam etmek istiyor. Zorlu deplasman öncesinde takımın yıldız isimlerinin kadroda yer alıp almayacağı merak ediliyordu. Fenerbahçe'nin Amedspor maçı kadrosunda sakatlıkları süren Abdoulaye Ba ve Lazar Markovic yer almıyor. Ayrıca Gökhan Gönül, Bruno Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Luis Nani ve Robin van Persie de maç kadrosuna dahil edilmedi.

Fenerbahçe'nin Diyarbakır kafilesinde şu isimler yer alıyor:

Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Simon Kjaer, Michal Kadlec, Caner Koca, Yasir Subaşı, Hasan Ali Kaldırım, Savaş Polat, Şener Özbayraklı, Raul Meireles, Josef de Souza, Uygar Mert Zeybek, Diego Ribas, Alper Potuk, Volkan Şen, Mehmet Topuz, Ramazan Civelek, Jose Fernandao

Amedspor'un kupada bileği bükülmüyor

Ziraat Türkiye Kupası'nı bu sezon en büyük sürprizini tartışmasız Amedspor gerçekleştirdi. Kupada 2. eleme turunda Karaman Belediyespor'u 2-1, 3. eleme turunda ise Elazığspor'u 2-1 yenen Amedspor böylece gruplara katılmayı başardı. Grup maçlarında 3 galibiyet, 3 beraberlikle üst tura yükselen Amedspor, son 16 turunda ise Bursa deplasmanında Bursaspor'u 2-1'le geçerek adını çeyrek finale yazdırmayı başardı.

Maç seyircisiz, Deniz Naki oynamıyor

Bursaspor maçında yaşananlardan dolayı seyircisiz maç cezası alan Amedspor'da ayrıca takımın yıldız futbolcusu Deniz Naki de verilen ceza nedeniyle bu önemli karşılaşmada forma giyemeyecek.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler