HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ani gelen sıcaklar Gölcük’e ilgiyi artırdı

Ödemiş’in bin 50 metre yükseklikte yer alan gölüyle ünlü Gölcük Yaylası, erken gelen yazla Pazar günü son ayların en kalabalık günlerinden birini yaşadı.

İZMİR (İHA) - Nisan ayının son günleri olmasına karşın hava sıcaklığının 30 dereceyi aşması vatandaşları bunaltırken, serin bir mola vermek isteyenleri soluğu Gölcük Yaylası’nda aldı. Ödemişliler başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden de çok sayıda ziyaretçi pazar gününü Gölcük Yaylası’nda değerlendirdi. Birçok vatandaş göl kıyısında mangal keyfi yapıp, serin ve temiz havanın tadını çıkardı. Gölcük’e olan yoğun ilgi esnafın da yüzünü güldürdü. Çay bahçeleri ve piknik alanlarında birçok ziyaretçi oturacak yer bile bulamadı.

Gölcük Yaylası’na Buca ilçesinden geldiğini ifade eden ziyaretçilerden Doğan Kara, “Bu yıl sıcaklar erken bastırdı. İzmir’de Gölcük kadar güzel bir sayfiye yeri yok. Daha önce de iki kez yaylaya gelmiştik. Havanın da güzel olmasıyla ailece piknik için Gölcük’e gelmeye karar verdik. Sıcaklar böyle giderse her hafta sonu gelmeyi düşünüyoruz. Gölcük mutlaka tanıtılması gereken önemli bir doğal zenginlik” diye konuştu.

Güncel haberler


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler