HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ankara'da polis müdahalesi!

Olayları protesto eden bir grup, akşam saatlerinden itibaren Tunalı Hilmi Caddesi'nde toplanmaya başladı.

Ankara'da polis müdahalesi!

Kızılay'daki diğer gruplarla birleşmek için yürüyüşe geçen göstericilere Kennedy Caddesi civarında polis müdahalede bulundu.

[ ****](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/gezi-parkinda-arbede-gezi-parkinda-arbede/11934/1660037/)
Gösteriler başkentte Bestekar Sokak'da ve Kolej'de devam ediyor. Taksim Gezi Parkı'ndaki olaylara destek vermek amacıyla Ankara'da yapılan gösteriler devam ediyor. Bugün öğle saatlerinde Kızılay Meydanı'nda yapılan gösterilere ara sokaklarda devam edilirken, Kolej'de de vatandaşlar yoğunlaşmaya başladı. Bestekar Sokak ve John F. Kennedy Caddesi'nin çeşitli noktalarında kurulan barikatları kaldırmak için ise polis ara ara biber gazı bombası ile müdahale ediyor. Ayrıca, Kolej, Kurtuluş ve Cebeci'deki göstericilere polis biber gazı bombası ile müdahale ederken gün boyu Kızılay'da kullanılan TOMA'lar, akrepler ve panzerler Kolej çevresinde ve Kuğulu Park çevresine yönlendirildi. Kızılay Meydanı'ndan dağılan göstericiler ise polisin biber gazı bombası ile yaptığı müdahalenin ardından Sıhiye, Ziya Gökalp Caddesi ve GMK Bulvarı istikametine çekilmişti. Sıhiye'ye kaçan göstericiler burada eylemlerine devam etti. Sıhiye'de de kısa süreli çatışmalar yaşandı. 4 gündür devam eden gösterilerde, dün de bir çok kişi göz altına alındı ve yaralandı. Sendikaların iş bırakma eylemleri nedeniyle gösterilere bugün de devam edileceği tahmin ediliyor. Öte yandan, öğle saatlerinde Ankara Metrosu, Kızılay ve Batıkent arasında sefer yaparken akşam Sıhiye durağı da kapatıldı. Metro Ulus ve Batıkent durakları arasında seferlerine devam etti. (ANKA)
**Haber Etiketleri:****Taksim Gezi Parkı canlı yayın, Gezi Parkı canlı yayın, Taksim Gezi Parkı, Taksim Gezi Parkı haberleri, Gezi Parkı, Taksim Gezi Parkı olayları,taksim gezi parkı projesi, taksim gezi parkı beyoğlu, taksim gezi parkı harita, taksim gezi parkı nerede, taksim gezi parkı kışla, taksim gezi, parkı cafe, taksim gezi parkı özellikleri, taksim gezi parkı tarihi, taksim gezi parkı olayları, taksim gezi parkı eylemi,taksim gezi parkı canlı yayın , taksim gezi parkı canlı , taksim gezi parkı olayları, taksim yürüyüşü, taksim olayları, taksim gezi parkı olayları.**


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler