HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ankara'da su kesintisi yaşanacak yerler vatandaşlara duyuruldu

Ankara'da su kesintisi yaşanacak. ASKİ vatandaşları Ankara'da su kesintileri hakkında bilgilendirdi. Bugün Ankara'nın Kazan İlçesinde su kesintisi yaşanacak.

Ankara'da su kesintisi yaşanacak yerler vatandaşlara duyuruldu

Ankara Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ), vatandaşları başkent Ankara'da yaşanan ya da yaşanacak su kesintileri hakkında bilgilendirmeye devam ediyor. Bugün Ankara'nın çeşitli bölgelerinde yaşanan su kesintisi üzerine vatandaşlar kesintinin nedenini ve ne kadar süreceğini öğrenmek için ASKİ resmi internet sitesini aramaya başladılar. ASKİ internet sitesinden yaşanan ve yaşanacak olan su kesintileri konusunda vatandaşları bilgilendirdi. İşte ASKİ'nin duyurduğu kesintiler ve kesintiler hakkında detaylı bilgiler...

KAZAN

Bugün Ankara'nın Kazan İlçesinde su kesintisi yaşanacağı Ankara Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) tarafından resmi internet sitesinden duyuruldu. Bugün saat 09.24'te başlayacak su kesintisi saat 10.30'da sona erecek. Yaşanacak kesintiden Yavuz Sultan Selim Mahallesi etkilenecek. ASKİ'den yapılan açıklamada, "Kazan ilçesi Yavuz Sultan Selim mahallesi içerisindeki şebeke arızası nedeniyle su kesintisi yapılmaktadır" denildi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler