HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ankara'dan acı haber

PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü GATA'da bugün şehit olan piyade uzman çavuş 27 yaşındaki Abdullah Şimşek'in memleketi Konya'nın Beyşehir İlçesi'ne ateş düştü.

Ankara'dan acı haber

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde 5 Mayıs günü PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü GATA'da bugün şehit olan piyade uzman çavuş 27 yaşındaki Abdullah Şimşek'in memleketi Konya'nın Beyşehir İlçesi'ne ateş düştü.

Kayseri Komanda Tugayı'nda görevli piyade uzman çavuş Abdullah Şişmek, geçici görevle gittiği Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde 5 Mayıs günü PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu yaralandı. Tedavi için Gülhane Askeri Tıp Akademesi'ne sevk edilen Şimşek, bugün yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Şehit Şimşek'in Isparta Şarkikaraağaç Orman İşletme Şefliğinde görevli babası Veli ve annesi Gülsüm Şimşek'in tedavi süreci nedeniyle oğullarının yanında olmak için GATA'da olduğu belirtildi. 2 kardeş olan Şimşek'in bekar olduğu bildirildi.

Şehit Şimşek'in cenazesinin, yarın GATA'da düzenlenecek törenin ardından Beyşehir İlçesi'ne bağlı Gölkaya Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi.

DHA

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler