HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Antalya Havalimanı'nda bomba alarmı: Suriyeli genç 'Allahuekber' diye bağırdı

Antalya Havalimanı’nda ’Giden Yolcu’ kısmında bu sabah X-Ray cihazından geçen Suriyeli bir genç "Üzerimde bomba var, Allahuekber" diye bağırdı. Antalya Havalimanı’nı alarma geçti.

Antalya Havalimanı’nda iç ve dış hatlar terminallerinin ortak kulLandığı ’Giden Yolcu’ kısmında saat 09.55’te X-Ray cihazından geçen Suriyeli bir genç "Üzerimde bomba var, Allahuekber" diye bağırınca, panik yaşandı. Polis ve özel güvenlikçiler 25-30 yaşlarındaki Suriyeliyi kısa sürede etkisiz hale getirip gözaltına aldı. Antalya Havalimanı’nda hareketlilik yaşanmasına neden olan olayın, psikolojik sorunları olan bir şahsın uçağı kaçırması nedeniyle yaşandığı ortaya çıktı.

GÖZALTINA ALINDI

Dün akşam havalimanına gelerek olay çıkartan ve gözaltına alınan şahıs, ifadesinin ardından ailesine teslim edilerek serbest bırakıldı. Bu sabah tekrar havalimanına gelen şahıs, üzerinde bomba olduğunu söyleyip bağırınca yeniden gözaltına alındı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, olayın terörle ilgisi olmadığı ve tamamen adli bir vaka olduğuşahsındün akşam uçağı kaçırdığı için havalimanında olay çıkardığını belirtti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler