HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Antalya ve Muğla için kuvvetli yağış uyarısı

Bugün öğleden sonra Muğla sahil şeridinde, akşam saatlerinde Antalya ve batı ilçelerinde, gece yarısından sonra da doğu ilçelerinde çok kuvvetli yağış beklendiği uyarısında bulundu.

Antalya - Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Bölgesel Tahmin Merkezi'den yapılan yazılı açıklamaya göre, bölgede hava durumu sağanak ve gökgörültülü sağanak yağışlı geçecek.

Yağışlar Muğla sahil şerinde öğleden sonra çok kuvvetli, yer yer şiddetli, Antalya ve batı ilçelerinde akşam saatlerinde, Göller Yöresi'nin güney kesimlerinde ve Antalya'nın doğu ilçelerinde gece yarısından sonra çok kuvvetli olacak.

Güney yönlerden kuvvetli esen rüzgar, öğle saatlerinden itibaren Bodrum-Kaş arasında, akşam saatlerinden itibaren de Alanya-Anamur arasında fırtınamsı rüzgar şeklinde esecek.

- Denizlerde hava

Denizlerde rüzgar güney yönlerden 4 ile 5, öğle saatlerinden itibaren Bodrum-Kaş, gece saatlerinden itibaren Alanya-Anamur arasında 5 ile 7 kuvvetinde esecek. Dalga yüksekliği 1,5 ile 3 metre civarında olacak.

Hava, yer yer şiddetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak geçecek. Görüş yağış anında 1 kilometreye kadar düşecek. (AA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler