HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Antalya'da sıcaktan bunalanlar sahilde sabahladı

Antalya'da sıcaktan bunalanlar sahilde sabahladı

Yusuf ÜNAL/ANTALYA, (DHA) - MEVSİMİN en sıcak günlerinin yaşandığı Antalya'da, sıcaktan bunalan, biraz serinlik arayanlar geceyi dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde geçirdi.

Antalya'da termometreler dün 40 dereceyi gösterirken, deniz suyu sıcaklığı 29 derece ölçüldü. Akşam saatlerinde nem oranının yüzde 70'e yükselmesiyle evlerinde bunalan vatandaşlar, kendilerini sahile attı. Denize girerek serinlemeye çalışanlar, geceyi de sahilde geçirdi. Pek çok vatandaş gündüz güneşlediği şezlonglarda uyudu. Gün doğumuyla uyananlar, ferahlamak için kendilerini Akdeniz'in serin sularına attı. Geceyi sahilde geçirenlerin yanı sıra yine pek çok kişi günün ilk ışıklarıyla ünlü plaja gelerek hem denize girdi hem de ailece kahvaltı yaptı.

Sahilde sabahlayanlardan üniversite öğrencisi Onur Okur, dün sabah saatlerinde kavurucu sıcak nedeniyle zorunlu haller dışında sokağa çıkmadığını söyledi. Gece ise nemden bunaldığını ve bu nedenle arkadaşlarıyla sahilde sabahlamaya karar verdiklerini kaydeden Onur Okur, "Şezlonglarda uyuduk. Bizim gibi birçok kişi burada sabahladı. Gece zaman zaman serinlemek için yüzdük. Sabah karşı ise rüzgarla rahatladık" dedi.

FOTOĞRAFLI

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler