HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2016 Güz dönemi AÖF sınav sonuçları öğrencilerin erişimine açıldı

Güz dönemi AÖF sınav sonuçları açıklandı. 2016 Güz dönemi AÖF sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler dönem sonu sınavları için hazırlıklarına başladılar. İşte detaylar...

2016 Güz dönemi AÖF sınav sonuçları öğrencilerin erişimine açıldı

AÖF sınav sonuçları Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından açıklandı. 26-27 Kasım 2016 tarihlerinde yapılan sınavın ardından bir süredir AÖF sınav sonuçları açıklamasını bekliyorlardı. Beklenen gün geldi. Öğrenciler AÖF resmi internet sitesi üzerinden AÖF sınav sonuçlarını öğrenme imkanı buldular. Aşağıda yer alan linkten AÖF sınav sonucu sorgulama işleminizi yapabilirsiniz.

Sınav sonuçlarını öğrenmek için tıklayın

AÖF sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından kimi öğrenciler mazeret sınavı yapılıp yapılmayacağını merak etmeye başladı. Ancak AÖF'de mazeret sınavı açılmıyor. Öğrenciler yıl sonunda tek ders sınavlarına girebiliyor.

AÖF SINAV SORULARI E-KAMPÜS'TE!

AÖF sınav soruları, ANADOLUM e-Kampüs Sistemi'nde yayınlandı. Bu sistem AÖF'de öğrenimini sürdüren öğrencilerin her anlamda yararlanabilecekleri bir sistemdir ve sadece son AÖF sınav soruları değil, daha önce gerçekleştirilen sınavların soruları da bu sistemde öğrencilerin erişimine açılmıştır. Lisans veya önlisans eğitimini uzaktan gerçekleştirenler bu platformdan yararlanarak ders çalışılabiliyor, sınav sorularına erişilebiliyor, bilgi paylaşımı ve pek çok şey daha yapılabiliyor. Yani uzaktan öğrenme hizmetini bütün bir paket olarak sunan bir hizmet olarak dikkat çekiyor e-Kampüs Sistemi. Yine sistemden duyuruları, e-Seminerleri, kılavuzları, akademik takvimi de bulabilirsiniz.

e-Kampüs'e giriş yapmak için tıklayın

AÖF SINAV TARİHLERİ

AÖF sınav takvimi eğitim yılının başında yayınlandı. Sınav takvimine göre güz dönemi ara sınavları 26-27 Kasım 2016 tarihlerinde gerçekleştirildi. 14-15 Ocak 2017 tarihlerinde yapılacak dönem sonu sınavları ile Güz dönemi tamamlanacak ve eğitime yarıyıl tatili ile ara verilecek. Ardından bahar dönemi ara sınavları ise 15-16 Nisan 2017'de yapılacak. 27-28 Mayıs 2017 tarihlerinde yapılacak dönem sonu sınavları ise Bahar döneminin sonunu işaret ediyor. 15 Temmuz 2017'de ise öğrenciler tek ders sınavına girebilecekler.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler