HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arınç’tan ‘darbesever’ gazeteciler ve Gökçek’e yaylım ateşi

Bülent Arınç, Melih Gökçek’in de AKP’ye Gülen Cemaati’nin aracılığıyla girdiğini ima etti. Gökçek’in bu sözlere yanıtı kısa oldu. Gökçek Twitter’dan isim vermeden ‘ilgilisine’ seslendi: Fitnecisin

Arınç’tan ‘darbesever’ gazeteciler ve Gökçek’e yaylım ateşi

AKP’nin kurucularından Bülent Arınç, darbe girişiminin ardından ‘ekran trolü’ olarak tanımladığı bazı gazetecilerin ‘darbesever’ olduklarını gizlemek için kendisini dillerine doladığını söylerken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in de AKP’ye Gülen Cemaati’nin aracılığıyla girdiğini ima etti.

Twitter’da yaptığı yazılı açıklamalarla bilinen Arınç, iktidara yakın gazeteciler

Ersoy Dede, Turgay Güler ve Mehtap Yılmaz’ın Fethullah Gülen’i öven ve yeren tweetlerinden görseller paylaşarak bu isimlerin birbiriyle çeliştiğini yazdı.

‘Medya trolleri’nin ‘höyküre höyküre’ hedef gösterirken, ‘iyot gibi açığa çıktığı’nı yazan Arınç, ‘

Boğaza nazır kafelerde’ aldıkları emirlerle, ‘belediyelerdeki akarlarının, il başkanlıklarındaki gelirlerinin, hediye edilen evlerin diyetlerini ödemek için’ kendisine saldırdığını yazdı.

Arınç öte yandan 1 Kasım seçimleri öncesi laf dalaşına girdiği Gökçek’e de yanıt verdi. Darbe girişiminin amacının kendisini başa getirmek olduğunu yazan Gökçek’in bu sözleri ‘cinlerin etkisiyle söylediğini’ dile getirdi.

Gökçek’in AKP kurulduğunda partiye katılmayı kazançlı görmediğini, bu nedenle TV satın aldığını söyleyen Arınç, “Cinlerin etkisiyle cinlik yapıp benim hakkımda ‘Ak Parti’deki bütün operasyonların neticesi Bülent Arınç’ı başa getirmekti’ diyen Melih Gökçek, Ak Parti kurulduktan iki yıl sonra kimlerin operasyonu ile Ak Parti’ye katılmıştır?” diye yazdı.

Gökçek’ten Arınç’ın ‘Gülenci iması’na kısa yanıt: Fitnecisin

Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek, AKP’ye Gülen Cemaati‘operasyonu’yla girdiğini iddia eden partinin ağır toplarından Bülent Arınç’a hayli kısa bir yanıt verdi: Hırsın ve ihtirasın seni kemiriyor. Fitnecisin.

ARINÇ'IN AÇIKLAMALARI ŞÖYLE


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler