HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

ASİMDER Bursa Temsilcisi Denkçioğlu’ndan CHP’li Kaftancıoğlu’na tepki

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Bursa İl Temsilcisi Hasan Denkçioğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun 2012 yılında sözde Ermeni soykırımı hakkında attığı twitler ve yakın zamanda televizyon programlarında soykırımı tanıdığına dair yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun bu cılız sessinin göle atılan bir çakıl taşının sesi kadar ses çıkartabileceğine değinen Asimder Bursa İl Temsilcisi Denkçioğlu, “CHP son günlerde yaptığı açıklamalar ve tutumla ulu önder Atatürk’ün partisi olmaktan çıkmış gibi, parti bünyesine seçilen yeni siyasetçiler Türkiye’yi dış ülkelerde karalama politikası güden Kürt sorunu ve sözde Ermeni soykırım yalanından yana açıklama yapmaları CHP’nin kurucu lideri Gazi Atatürk’ün çizgisinden çıktığını göstermektedir.

ASİMDER Bursa Temsilcisi Denkçioğlu’ndan CHP’li Kaftancıoğlu’na tepki

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Bursa İl Temsilcisi Hasan Denkçioğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun 2012 yılında sözde Ermeni soykırımı hakkında attığı twitler ve yakın zamanda televizyon programlarında soykırımı tanıdığına dair yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun bu cılız sessinin göle atılan bir çakıl taşının sesi kadar ses çıkartabileceğine değinen Asimder Bursa İl Temsilcisi Denkçioğlu, “CHP son günlerde yaptığı açıklamalar ve tutumla ulu önder Atatürk’ün partisi olmaktan çıkmış gibi, parti bünyesine seçilen yeni siyasetçiler Türkiye’yi dış ülkelerde karalama politikası güden Kürt sorunu ve sözde Ermeni soykırım yalanından yana açıklama yapmaları CHP’nin kurucu lideri Gazi Atatürk’ün çizgisinden çıktığını göstermektedir. CHP’nin daha yeni seçilen İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu 2012 yılında atmış olduğu twitte sözde Ermeni soykırım yalanın yıldönümünde Türklerin soykırım yaptığını yazarak milletimize hakaret etmiştir. Buda yetmemiş gibi seçildikten sonrada aynı fikirde olduğunu söylemleri ile devam ettiren Kaftancıoğlu’nu Asimder Bursa İl temsilciliği olarak şiddetle kınıyoruz” dedi.
CHP’li Kaftancıoğlu’nun yüce Türk milletinden özür dilemesi gerektiğini belirten Denkçioğlu, “Türk milletinin gözünün içine baka baka soykırım yaptığını yazması ve bu pişkinlikle televizyonlara çıkıp o dönem öyle gerekiyordu diyerek kendini savunan bu şahsın Türk milletinden özür dilemelidir. Bu söylemleriyle gelecekte Türkiye siyasetinin nerelere gideceği belli olmaktadır. Biz Asimder Bursa İl Temsilciliği ve Genel Merkezimiz bu konun takipçisi olacağız” şeklinde konuştu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler