HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Askerden izine gelen er, kazada öldü

İzmir'in Buca İlçesi'nde, minibüsle motosikletin çarpıştığı kazada askerden izinli geldiği öğrenilen 21 yaşındaki Ferhat Kırmızı öldü, arkadaşı Yasin Demir de yaralandı.

Askerden izine gelen er, kazada öldü

Kaza, perşembe gecesi saat 22.30 sıralarında 206/5 sokakta meydana geldi. Bornova 10'uncu Jandarma Alayı'nda er olarak askerlik hizmetini yapan Ferhat Kırmızı idaresindeki 35 DA 7697 plakalı motosiklet ile Öztürk Yılmaz'ın kullandığı 35 AF 1958 plakalı servis minibüsü çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Ferhat Kırmızı ve arkasında yolcu konumunda bulunan 20 yaşındaki Yasin Demir çarpmanın etkisiyle yere düşerek ağır yaralandı.

Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Ferhat Kırmızı ve Yasin Demir ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Kırmızı yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İzinli olarak ailesinin yanına geldiği öğrenilen Kırmızı'nın cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Yasin Demir'in ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Kazadan sonra servis minibüs sürücüsü Öztürk Yılmaz gözaltına alındı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler