HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Askeri birliğe PKK'lı teröristler saldırdı!

İskenderun'da askeri birliğe PKK'lı teröristler saldırdı, 2 asker yaralandı.

Askeri birliğe PKK'lı teröristler saldırdı!

Alınan bilgiye göre, saat 17.00 sıralarında Karayılan beldesindeki komando taburuna PKK'lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla saldırıda düzenlendi. Askerlerin karşılık vermesiyle teröristlerle çatışma çıktı. Çatışmada Raşit Kalaycı ve Şeref Taçyıldız isimli askerler yaralanırken, teröristler ormanlık alana kaçtı. Yaralı iki asker, ambulanslarla İskenderun Devlet Hastanesine kaldırıldı.

[

****](https://www.mynet.com/amanoslarda-askere-mayinli-tuzak-110100625750)

İlk müdahaleleri yapılan ve sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilen yaralı askerleri, Adalet Bakanı Sadullah Ergin ziyaret etti. Karayılan beldesinin MHP'li Belediye Başkanı Mehmet Yurtman ve Payas Belediye Başkanı Bekir Altan da hastaneye gelerek, saldırı ile ilgili bilgi aldı.

Daha sonra yaralı askerler Raşit Kalaycı ve Şeref Taçyıldız, İskenderun Askeri deniz hastanesine sevk edildi. Saldırı sonrası Jandarma ve Polis özel harekat timleri teröristlerin Amanos dağlarına doğru kaçış güzergahını ablukaya aldı. Zırhlı aracın geçişi sırasında teröristlerin yola döşediği mayın patlaması sonucu araçta maddi hasar meydana geldi.

Teröristlerin Amanos dağlarına doğru kaçış bölgelerini çembere alan polis ve jandarma özel harekat timleri ile teröristler arasında Payas beldesinin üst kısmındaki ormanlık alanda çatışma çıktığı ve çatışmanın sürdüğü bildirildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler