HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Asla Vazgeçmem 29. bölümde Nur Yiğit'i öfkelendirdi

Asla Vazgeçmem 29. bölüm Show TV'de ekrana geldi. Nur'un mankenliğe dönüş kararı Yiğit'i öfkelendirdi. Nur ise Yiğit'in öfkesine rağmen aynı şekilde tepki vermedi. İşte Asla Vazgeçmem 29. bölüm özeti.

Asla Vazgeçmem 29. bölümde Nur Yiğit'i öfkelendirdi

Show TV'nin beğenilen dizisi Asla Vazgeçmem, izleyenleri ekran başına kitledi. Sevilen dizide Yiğit ve Nur arasındaki gerginlik devam ederken, İclal bu durumdan faydalanmak ister ve hamlelerini yapar. Öte yandan bütün yaşananlara rağmen Nur'un gözü Yiğit'ten başkasını görmez ve Fatih'in yanında hislerini bir kez daha açıklar. Başrollerini Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe'nin paylaştığı, oyuncu kadrosunda Şafak Pakdemir, Ayşegül Günay, Tugay Mercan, Yonca Cevher, Ümit Yesin, Yağızhan Dikmen, Poyraz Bayramoğlu, Tuğçe Kumral, Gözde Mutluer ve Taner Rumeli'nin yer aldığı Asla Vazgeçmem 29. bölümüyle 5 Mayıs Perşembe akşamı Show TV'de ekrana geldi. Dizinin bu bölümü hakkında ipuçları elde etmek isteyenler için Asla Vazgeçmem 29. bölüm fragman videosu da haberimizin sonunda yer almaktadır.

ASLA VAZGEÇMEM 29. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yiğit ve Nur arasındaki gerginlik bitmek bilmiyor. Hatta günden güne büyümeye devam ediyor. Nur'un mankenliğe yeniden başlayacak olması Yiğit'i çileden çıkartır. Öte yandan Cahit ise büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalıyor. Bu anların bir de tanığı var... Yiğit'in gergin tavırları sadece Nur'a karşı değildir. Nur'a olan öfkesini Elmas'a karşı da gösterir. Bağıra çağıra tepki gösterir. Fatih, Nur'la yakındır ancak Nur, her zaman olduğu gibi Yiğit'e olan aşkını dillendirmeyi sürdürür. Duydukları Fatih'in hoşuna gitmese de Nur'u üzecek bir tepki vermez ancak Yiğit'in yaklaşımından rahatsızlık duymaktadır. Yiğit ile Nur arasındaki gerilim ise en çok İclal'in işine yarar. İclal, Yiğit'i yeniden kazanmak istemektedir.

Asla Vazgeçmem 29. Bölüm Fragmanı:


En Çok Aranan Haberler