HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Atama kararları

Bazı bakanlıklara ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Ömer Lütfi Bektaşoğlu Başbakanlık Müşavirliğine, Başbakanlık Müşaviri Kasım Bostan ise Ekonomik, Sosyal ve Kültürel İşler Başkanlığına atandı.

Hazine Müsteşarlığı Ekonomik Araştırmalar Genel Müdürlüğüne Kamu Finansmanı Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Rıza Uzunpostalcı, Sigortacılık Genel Müdür Yardımcılıklarına Murat Kayacı, Gökhan Karasu, Devlet Destekleri Genel Müdür Yardımcılığına Halit Tutak getirildi.

İzmir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zafer Yıldırım ile Balıkesir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Halil Ömer Yalım, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Ayhan Karaca, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı müşavirleri Sezgin Demircioğlu, Mustafa Keler ile Mehmet Erdal, Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdür Yardımcısı Şeyda Odabaşı başka görevlere atanmak üzere bu görevlerinden alındı.

Çocuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına Ahmet Okur, Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne Alper Sezer'in, Ankara Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne de Konya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Selim Çelenk'in ataması yapıldı.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığına Hüseyin Çumak, Bakanlık Müşavirliğine Muammer Duran atandı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğüne, Bakanlık Müşaviri Mehmet Mustafa Satılmış, Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığına, Bakanlık Müşaviri Mehmet Latif Çiçek getirildi.

Ekonomi Bakanlığı İthalat Genel Müdürlüğüne Kadir Bal'ın ataması yapılırken, Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Hasan Kaşıkara yeniden atandı.

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdür Yardımcılığına Gökhan Yazgı, Gümrük ve Ticaret Başmüfettişliğine Mehmet Gelen, Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığına Veysel Erdel getirildi.

Askeri hakimler Bengü Abban ve Hakan Ali Turgut'un Askeri Yüksek İdare Mahkemesi Üyeliğine, Askeri Yargıtay 3. Daire Üyesi Ersun Çetin'in Askeri Yargıtay 3. Daire Başkanlığına atanması kararlaştırıldı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı müşavirliğine Samsun 11. Bölge Müdürü Emin Karaman, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı müşavirliğine Bayram Şahin, Karayolları Genel Müdür Yardımcılığına Adnan Köklükaya atandı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler