HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı

Adalet Bakanlığı ve Maliye Bakanlığı'na yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararları şu şekilde:

Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'na, Ankara İdare Mahkemesi Başkanı Musa Heybet ve Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdürü Yüksel Kocaman'ın ataması yapıldı. Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdürlüğü'ne, Ceza İşleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Günay Albayrak atandı. Uluslararası Hukuk ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü'ne, Bakanlık Tetkik Hakimi Harun Mert getirildi. Kanunlar Genel Müdürlüğü'ne, Bakanlık Tetkik Hakimi Dr.Ekrem Çetintürk atandı. Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü'ne, Bakanlık Tetkik Hakimi Feyzullah Taşkın getirildi.

Adalet Müfettişlikleri'ne, Dikili Cumhuriyet Savcısı Kerem Kerim Arslan, Elmalı Cumhuriyet Savcısı Onur Utku Sevim, Yargıtay Tetkik Hakimi Ramazan Temel, Gönen Hakimi Berkay Altuğ, Kumluca Cumhuriyet Savcısı Mehmet Oğraş, Yargıtay Tetkik Hakimi İrfan Şancı, Yargıtay Tetkik Hakimi Semih Çayönü ve Alanya Hakimi Özcan Çakıroğlu atandı.

Maliye Bakanlığı, Bakanlık Müşavirliği'ne Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Metin Akdamar'ın, bu suretle boşalacak olan Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Milli Emlak Genel Müdür Yardımcısı Tufan Büyükuzun'un ataması yapıldı. Bakanlık Müşavirliği'ne Gelir İdaresi Başkan Yardımcısı Mustafa Güneş'in, bu suretle boşalacak olan Gelir İdaresi Başkan Yardımcılığı'na Vergi Başmüfettişi Semi Okumuş atandı. Vergi Müfettişlikleri'ne; Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam, Gelir İdaresi Grup Başkanları Uğur Öztürk ile Erkan Macit'in atanmaları yapıldı. Vergi Başmüfettişlikleri'ne Gelir İdaresi Daire Başkanı Hasan Kurnaz, Gelir İdaresi Grup Başkanları Hüdaverdi Akkoca, Mustafa Sevgin, Ali Terzi ile Gelir İdaresi Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Mustafa Atmaca atandı. Vergi Başmüfettişliği'ne Ömer Keskin, Faruk Elieyioğlu ve Ahmet Ünlü getirildi.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler