HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Atama ve görevlendirme kararları Resmi Gazete’de

Başbakanlık, Başbakan Yardımcılığı ile bazı bakanlıklar ve TRT'ye yapılan atama ile Adli Tıp Kurumu'ndaki görevlendirmelere ilişkin kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Başbakanlık ile Başbakan Yardımcılığı, Aile ve Sosyal Politikalar, Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Çevre ve Şehircilik, Ekonomi, Gençlik ve Spor, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Kalkınma, Maliye, Orman ve Su İşleri ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlıklarına Ait Atama Kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Batman İl Müftüsü Hasan Çağlar'ın başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması kararlaştırıldı. Aksaray İl Müftülüğüne Cemalettin Bal, Samsun İl Müftülüğüne Denizli İl Müftüsü Veysel Çakı, Denizli İl Müftülüğüne Çorum İl Müftüsü Mehmet Aşık, Çorum İl Müftülüğüne Dr. Ahmet Akın atandı.

Başbakanlık Müşavirliğine, Strateji Geliştirme Başkanı Muhsin Sezgi'nin atanması da uygun görüldü.

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğünde boş bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine (Hazine) Yalçın Yüksel'in, Devlet Desteklerini İzleme ve Denetleme Kurulu Üyeliklerine ise

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ramazan Yıldırım ile Rekabet Kurumu Başkan Yardımcısı Hakan Sabuncu'nun atanmalarına karar verildi.

-AİLE, SANAYİ, ÇEVRE VE EKONOMİ BAKANLIKLARINA ATAMALAR-

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına, Denetim Hizmetleri Başkanı İsmail Yüksektepe, Bolu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne Mutlu Işıksu getirildi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Bakanlık Müşavirliğine Hakan İlyas Aydoğan'ın atanması kararlaştırıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Mehmet Vargün'ün atanması, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına Ahmet Sami Kulaklıoğlu'nun atanması ve Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü I. Hukuk Müşavirliğine Ömer Sinan Bayçelebi'nin atanması uygun bulundu.

Ekonomi Bakanlığı Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Ahmet Karabay'ın atanmasına karar verildi. Ekonomi Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına ise Mehmet Yurdal Şahin'in atanması kararlaştırıldı.

-GENÇLİK, TARIM, KALKINMA VE MALİYE BAKANLIKLARINA ATAMALAR-

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Ragıp Bingöl getirilirken, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nda da bazı atamalar gerçekleştirildi. Buna göre, Gıda ve Kontrol Genel Müdür Yardımcılığına Muharrem Selçuk, Eskişehir İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne de Mehmet Salih Söğüt atandı.

Kalkınma Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Müsteşar Yardımcısı Ahmet Yaman getirildi.

Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum Karayel'in başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması, bu suretle boşalacak Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanlığına Abdullah Coşkuner'in atanması uygun görüldü.

-ORMAN VE ULAŞTIRMA BAKANLIKLARINA ATAMALAR-

Ayrıca Orman ve Su İşleri ile Ulaştırma, Denizlik ve Haberleşme Bakanlıklarına ait atama kararları da Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Bakanlık Müşavirliğine Nurten Şahin'in atanması kararı alındı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü Konya 3'üncü Bölge Müdürü Mahmut Yıldız ile Diyarbakır 9'uncu Bölge Müdürü Şamil Gülen'in başka görevlere atanmak üzere bu görevlerinden alınmaları da kararlaştırıldı.

-CENGİZ CEYLAN ATANDI-

Öte yandan Türkiye Radyo-Televizyon Kurumu Yönetim Kurulu Üyeliğine Dr. Cengiz Ceylan'ın Atanması Hakkında Karar da Resmi Gazete'de yer aldı.

-GÖREVLENDİRME KARARLARI-

Bu arada, Adli Tıp Kurumu İkinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Üyeliğine, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ufuk Emekli'nin, İkinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Üyeliğine de İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yahya Güldiken'in görevlendirilmelerine karar verildi. (ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler