HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ataşehir'de çatışma! Ölü ve yaralılar var

Ataşehir'de bir marketi soymaya çalışan şüpheliler kendilerini takip eden polisle çatıştı. Çatışmada 1 şüpheli ölü ele geçirildi, 1'i yaralı 5 şüpheli ise yakalandı. Hafif yaralanan 1 polis memuru ise hastaneye kaldırıldı. Soygun anı marketin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Alınan bilgiye göre, bölgede 3 marketten silahlı gasp gerçekleştirilmesi üzerine, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ile Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Kimlikleri tespit edilen ve çok sayıda benzer suçtan kayıtları bulunduğu belirlenen 3 şüpheli, ekiplerce teknik ve fiziki takibe alındı. Zanlılar, Esatpaşa Mahallesi'nde bir marketten gerçekleştirdikleri gasp sonrası yaşanan kovalamaca sırasında polisin "dur" ihtarına uymadı. Hacıbekir Caddesi'nde sıkıştırılan şüphelilerin polise ateş açması üzerine kısa süreli çatışma yaşandı.

VURULAN ŞÜPHELİ ÖLDÜ

Çatışmada, polis tarafından vurulan şüphelilerden S.E. olay yerinde hayatını kaybetti. İki şüpheli ise gözaltına alındı. Kolundan ve bacağından hafif yaralanan bir polis memuru ise Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

DEPOYA OPERASYON

Olayın ardından, gasp şüphelilerinin saklandığı belirlenen Örnek Mahallesi Güldeste Sokak'taki depoya operasyon düzenlendi.

Operasyonda, polisle çatıştığı belirtilen M.K, yaralı yakalandı. T.K. ve E.K. da Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ve Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

SOYGUNCULAR KAMERADA

Bu arada, çatışmadan önceki gasp anı, marketin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

AA


En Çok Aranan Haberler