HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ataşehir'de çorbacıdaki silahlı kavga

Bir çorbacıda çıkan silahlı kavgada 3 kişiyi silahla yaraladığı iddiasıyla gözaltına şüpheli, tutuklandı

İSTANBUL (AA) - Ataşehir'de bir çorbacıda çıkan silahlı kavgada 3 kişiyi yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan şüphelinin tutuklanmasına karar verildi.

Atatürk Mahallesi Ataşehir Bulvarı'ndaki bir çorbacıda iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişiyi yaraladığı iddiasıyla gözaltına Enver T'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

İşlemlerinin ardından Anadolu Adalet Sarayı'na gönderilen şüpheli, savcılık ifadesinin ardından tutuklanması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Anadolu Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, şüpheli Enver T'nin üzerine atılı "silahla kasten yaralama" suçunu işlediğine dair kuvvetli suç şüphesinin varlığını gösteren somut deliller bulunduğu gerekçesiyle tutuklanmasına karar verdi.

Şüpheli Enver T'nin hakimlikteki sorgusunda, öncesinde tanımadığı 2 kişinin kendisine küfür ettiklerini öne sürerek, "İkisi de ellerini bellerine doğru attılar. İsminin sonradan Zafer Ü. olduğunu öğrendiğim şahıs yüzüme kafa attı. Diğer şahıs Özkan O. da yumruk attı. Daha sonra Özkan O. belinden çıkardığı bıçağı bacağıma doğru salladı. Bunun üzerine ben de belimde bulunan tabancayı çıkartıp yere doğru 5-6 kez ateş ettim. Kimseyi hedef almadım. Bu sırada kimin ne şekilde yaralandığını anlayamadım. Suç işleme kastı ile hareket etmedim." şeklinde savunma yaptığı öğrenildi.

Ataşehir Atatürk Mahallesi Ataşehir Bulvarı'ndaki 18 Şubat'ta bir çorbacıda meydana gelen olayda, iki grup arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüşmüş, kavgada Zafer Ü. ve Özkan O. bacağından yaralanırken, seken kurşunlardan biri de kavgayı ayırmak üzere olay yerine gelen güvenlik görevlisi Güven B.'ye isabet etmişti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler