HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ataşehir'de kadına önce omuz sonra yumruk atan saldırgan yakalandı

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ferhatpaşa Mahallesi'ndeki evine giderken kaldırımda çarpıştığı kişinin darp ettiği A.Ç. adlı kadının şikayeti üzerine başlatılan çalışmada, güvenlik kamerası kayıtlarından şüphelinin kimliğini tespit etti. Şüphelinin olayın gerçekleştiği mahallede yaşadığını belirleyen polis ekipleri, düzenledikleri operasyonda tıp fakültesi öğrencisi olduğu belirtilen tıp fakültesi öğrencisi 24 yaşındaki Hakan D.'yi gözaltına aldı.

Olay, Ataşehir'de 29 Eylül tarihinde meydana gelmiş, yolda yürüyen 27 yaşındaki A.Ç. isimli kadına bir şahıs önce omuz ardından yumruk atmıştı. Yaşanan bu saldırı anı ise güvenlik kameraları tarafından kaydedilmişti.

Olaydan sonra ise saldırıya uğrayan A.Ç.’nin polise verdiği ifadede ise, evine gittiği sırada siyah saçlı, kirli sakallı, beyaz tenli bir erkeğin kendisine çarptığını söyleyerek, "Yavaş olur musunuz?" dedim. O da bana, "Sen bana nasıl böyle bir şey dersin" dedi ve beni omuzlarımdan yere itti, yere düşürdü. Bir müddet yerde kaldım" dediği öğrenildi.

TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİSİ ÇIKTI

Olaydan sonra polis ekipleri kayıplara karışan şüpheli şahsı belirlemek için çalışma başlattı. Olayın yaşandığı mahallenin yakın yerlerindeki 20’den fazla güvenlik kamerasını inceledikten sonra şüphelinin tıp fakültesi öğrencisi 24 yaşındaki Hakan D. olduğunu belirledi. Yapılan incelemeler sonrasında yeri belirlenen Hakan D. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Ataşehir Asayiş Büro Amirliğine götürülen Hakan D.’nin sorgusu sürüyor.

TEPKİ YAĞMIŞTI

Olayın yaşandığı yerde toplanan mahalle sakinleri yaşanan saldırıya tepki gösterdi. Topluluk adına konuşan esnaf Ömür Şenocak, mahallelerinde böyle bir olayın yaşanmasına çok üzüldüklerini belirtti. Şenocak, mahallede yaptıkları araştırmada, eşgale uyan kişiyi kimsenin tanımadığını kaydetti. Sosyal medyada da saldırganın görüntüleri de paylaşılmış ve tepki gösterilmişti.

İHA/DHA


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler