HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ataşehir'de kadına saldıran kişiyi ayakkabıları yakalattı! İşte saldırganın ilk ifadesi

Ataşehir'de yolda yürüyen bir kadına yumruk atan saldırgan Hasan D. yakalandı. Zanlının Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi 3. Sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi. Hakan D.'nin ilk ifadesi de ortaya çıktı... Saldırganın "Ailemle tartışmış, sinirli bir şekilde dışarı çıkmıştım.Yürürken bir kadına çarptım. Kadın bana, 'Önüne baksana geri zekalı' dedi. Moralim çok bozuk olduğundan dönüp omuzundan hızlıca ittim." dediği iddia edildi.

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri, kaldırımda yürüyen bir kadına yumruk atan şehir magandasını yakalamak için çalışma başlattı.

YAKLAŞIK 200 KAMERA İNCELENDİ

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, yaklaşık 200 güvenlik kamerası inceledi. İncelenen kameralarda şüphelinin Ferhatpaşa Mahallesi'ndeki evinin sokağı tespit edildi.

ŞÜPHELİNİN EVİ AYAKKABILARINDAN TESPİT EDİLDİ

Sokakta arama yapan ekipler yaklaşık 20 binayı gezdi ve çevrede şüphelinin eşkâlini sordu. Görüntülerde net bir şekilde belli olan ayakkabıları bir dairenin girişinde gören ekipler daireyi tespit etti. Burada arama yapan polisler, şüpheliyi yakalayarak Ataşehir Asayiş Büro Amirliği'ne getirildi.

TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİSİ ÇIKTI

Ataşehir Asayiş Bürosu ekipleri, kaldırımda yürüyen bir kadına sebepsiz yere yumruk atan zanlı Hasan D.'yi akşam saatlerinde düzenlediği operasyonla gözaltına aldı. Zanlı Hasan D.'nin Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi 3. Sınıf Öğrencisi olduğu belirlendi.

İLK İFADESİ

Yürürken bir kadına çarptım. Kadın bana, 'Önüne baksana geri zekalı' dedi. Ben de moralim çok bozuk olduğundan dönüp omuzundan hızlıca ittim." dediği öne sürüldü.

ÖNCE OMUZ ARDINDAN YUMRUK ATMIŞTI

Olay, Ataşehir'de 29 Eylül tarihinde meydana gelmiş, yolda yürüyen 27 yaşındaki A.Ç. isimli kadına bir şahıs önce omuz ardından yumruk atmıştı.

Yaşanan bu saldırı anı ise güvenlik kameraları tarafından kaydedilmişti. Olaydan sonra ise saldırıya uğrayan A.Ç'nin polise verdiği ifade de ise, evine gittiği sırada siyah saçlı, kirli sakallı, beyaz tenli bir erkeğin kendisine çarptığını söyleyerek, "Yavaş olur musunuz" dedim. O da bana, "Sen bana nasıl böyle bir şey dersin" dedi ve beni omuzlarımdan yere itti, yere düşürdü. Bir müddet yerde kaldım" dediği öğrenildi.

(İHA / DHA)


En Çok Aranan Haberler