HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Atatürk Havalimanı'na düzenlenen saldırı ile ilgili şok iddia

Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin havalimanına yurtdışından uçakla geldiği iddia edildi.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen terör saldırısıyla ilgili ortaya atılan bir iddiaya göre, teröristler havalimanına yurtdışından uçakla geldiler.

PATLAYICILAR VE KALEŞNİKOFLAR NASIL GELDİ?

Uçaktan inen teröristler Dış Hatlar Terminali'nde hazırlandıktan sonra saldırıyı gerçekleştirdi. Teröristlerin uçakla kaleşnikofları ve patlayıcıları nasıl getirdikleri ise merak konusu.

SAĞLIK BAKANLIĞI: KAN İHTİYACI YOK

Öte yandan Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen patlamanın ardından kan ihtiyacı olduğu yönünde bilgiler yayılmasının ardından Sağlık Bakanlığı kan ihtiyacı olmadığını açıkladı.

İSTANBUL'UN BU BÖLGELERİNDE KAN BAĞIŞI YAPILABİLİR

Kızılay tarafından İstanbul'un değişik semtlerinde kan bağışlama merkezleri kuruldu. Sultanahmet Meydanı, Feshane, Zeytinburnu 58 Bulvar, Sultangazi Meydan ve Esenyurt Meydanı'nda kurulan kan merkezlerinde vatandaşlar yaralılar için kan verebilecek. Kızılay'dan yapılan açıklamada vatandaşların trafiği aksatmaması adına bölgedeki hastanelere kan vermek için gitmemesi uyarısında bulunuldu. Kan vermek isteyenlerin Kızılay kan bağış merkezlerine başvurabileceği bildirildi.

GÖRGÜ TANIĞININ İFADESİ: İLK ÖNCE SİLAH SESLERİ DUYULDU

Görgü tanığının verdiği ilk bilgilere göre ise, ilk önce silah sesi duyuldu. Ardından bombalar art arda patladı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler